Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Not the news Turkish Tourism craves for...


August 19, 2011 Friday 12:27:00 / 204 ReadingThe bodies of two Irish tourist women are found in forest close to the Aegean coast of TurkeyThe bodies of two slain Irish women were discovered in a forested area in the Kainaklar village of the Buca municipality of Smyrna (Ismir). The two women were found with their throats slashed. Their disappearance was made known when Shannon Grahon returned to her resort from a boat trip back to their resort in Kusadasi and was unable to locate her mother, Marion Elizabeth Grahon. Shannon Grahon unable to reach her ​​mother contacted the police. 
The double murder was revealed while police was interrogating the 17yo Recep T. which whom Marion Elizabeth's 15 yo. Shannon Graham had an affair.
Recep T. admitted to the murder. He wanted to eliminate Shannons' mother because she would not let him have her daughter. Pretending that the mother and her friend for a sightseeing road trip, he took Marion Elisabeth Grahon, –who refused to allow her daughter to marry him- and her friend Kate Wins More, who was also vacationing with her, and along with Μ.Κ. a Kusadasi taxi driver took her to Smyrna. 

They went to Recep's fathers store, who lent his son his car. He then drove the two women to a forested area in Kainaklar. He admitted that he slained them there and returned to Kusadasi, throwing his cloths to the garbage bin.
This all happened while Shannon was on the boat trip.Recep's workmates mentioned that once he came back he acted weird and suspicious, was not saying much, put his cloths in a plastic bag and threw them in the garbage.

The police found his cloths which were blood stained. Recep T. admitted to the crimes and showed the police to the crime scene. recep T., his father E.Τ.and the taxi driver Μ. Κ. were all arrested.



19 Ağustos 2011 Cuma 12:27:00 / 204 Okuma
İzmir`in Buca ilçesi Kaynaklar Mahallesi ormanlık alanında iki kadın cesedi bulundu.


 İzmir`in Buca ilçesi Kaynaklar mahallesindeki ormanlık alanda iki kadın cesedi bulundu. Boğazları kesilerek öldürüldüğü anlaşılan iki kadının Kuşadası`na tatile gelen turist olduğu öğrenildi.  
  
Olay Kuşadası`nda tatil yapan İrlandalı Shanon Grahon`un tekne gezisinden döndüğünde annesi Marion Elizabeth Grahon`a ulaşamaması üzerine ortaya çıktı. Annesine ulaşamayan Shanon Grahon, polise başvurdu. Polisin genç kızın arkadaşlık kurduğu 17 yaşındaki garson Recep Ç.`yi sorgulaması üzerine cinayet ortaya çıktı.
15 yaşındaki Shanon Grahon ile aşk yaşadıklarını belirten Recep Ç. cinayeti itiraf etti. Evlenmelerine karşı çıkan anne Marion Elizabeth Grahon`u (54) ve birlikte tatil yaptığı bayan arkadaşı Katy Wins More`yi (54) gezdirme bahanesi ile Kuşadası`ndan İzmir`e M.K. isimli taksici ile birlikte götürdüğünü söyledi.
İzmir`de Babası E.Ç.`nin dükkanına kadar Kuşadası`ndan tuttuğu taksi ile giden Recep Ç. burada babasının arabasını alarak Marion Elizabeth Grahon ve Katy Wins More`yi gezdirme bahanesi ile Buca ilçesine bağlı Kaynaklar mahallesindeki ormanlık alana götürdü. İki kadını burada bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden Recep Ç. daha sonra Kuşadası`na döndüğünü söyledi.  
  
ELBİSELERİNİ ÇÖP ATMIŞ
  
  
Recep Ç. ile ilişki yaşayan İrlandalı genç kızın olay olduğu anda tekne turunda olduğu öğrenildi. Tekne turundan dönen Shanon Grahon annesine ulaşamayınca polise haber vermesiyle olay ortaya çıktı. Recep Ç.`nin cinayet sonrası Kuşadası`na döndüğünde hareketlerinin şüpheli olduğunu belirten çalıştığı işyerindeki arkadaşları, "Recep, geldiğinde çok farklıydı. Bir süre sessiz sessiz duvarın dibinde oturdu. Daha sonra üzerindeki eşyaları değiştirdi. Daha sonra bir poşet içinde çöpe bir şeyler attı" dedi.
Polisin çöpte yaptığı aramada üzerinde kan lekeleri olan kıyfetleri bulduğu öğrenildi. Olayı itiraf eden Recep Ç. daha sonra olay yerine getirilerek cesetlerin yerini gösterdi. Cinayette öldürülen Marion Elizabeth Grahon Katy Wins More`nin olay yerinde yapılan incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Morgu`na kaldırıldı. Olayın ortaya çıkmasının ardından Recep Ç., babası E.Ç., ile taksi şoförü M.K. gözaltına alındı. Şahısların jandarmadaki sorguları devam ediyor
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου