Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Σκόπια : ξυλοδαρμός καί δολοφονία Ελλήνων καί απαίτηση λύτρων!


Πρωτοφανές θρίλερ σε εξέλιξη

Κρατούν όμηρο την… σορό κτηνοτρόφου και ζητούν λύτρα!

http://img.protothema.gr/896D74B1B136D56B0E14C4C7D3E46055.jpg
Ένα  πρωτοφανές όσο και μακάβριο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ημέρες στο έδαφος της ΠΓΔΜ, όπου ντόπιοι κτηνοτρόφοι παρακρατούν την σορό ενός Έλληνα ο οποίος ξεψύχησε κάτω ασαφείς συνθήκες όταν πέρασε τα σύνορα για να πάρει πίσω το κλεμμένο κοπάδι του. Μάλιστα, οι Σκοπιανοί απαιτούν… λύτρα για επιστρέφουν το άψυχο σώμα στην οικογένειά του!



Όλα ξεκίνησαν όταν ο κτηνοτρόφος μαζί με έναν από τους δυο γιους του πέρασαν τα σύνορα για να βρουν το κοπάδι τους, που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή Βορινό της Πέλλας. Οι Σκοπιανοί που τους είδαν να μπαίνουν στα εδάφη τους, τους περικύκλωσαν με άγριες διαθέσεις ρωτώντας τους τι ήθελαν. Όταν οι κτηνοτρόφοι απάντησαν ότι έψαχναν τα ζώα τους που είχαν κλαπεί, αμέσως ξέσπασε καυγάς.


Από εκείνο το σημείο, τα πάντα είναι θολά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο 67χρονος Έλληνας έπεσε στο έδαφος νεκρός! Ώρες μετά, ο γιος του επέστρεψε στο ελληνικό έδαφος και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της Έδεσσας, αφού φέρει εκδορές και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ο αδελφός του υποστηρίζει ότι οι Σκοπιανοί χτύπησαν και τους δυο, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον θάνατο του πατέρα του.


Οι Σκοπιανοί αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται πως ο 67χρονος σκόνταψε ή υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι! Ωστόσο, αρνούνται να παραδώσουν το πτώμα του και απαιτούν από την οικογένειά του να δώσει το ποσό των 15.000 ευρώ, για τις ζημιές που δήθεν προκάλεσε στα χωράφια τους το κοπάδι με τα πρόβατα του άτυχου κτηνοτρόφου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου