Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο μπούλης της Ραφήνας μίλησε...

 Στήριξη σε Σαμαρά και ΝΔ

Προεκλογική παρέμβαση φέρεται να έχει αποφασίσει ο Κ.Καραμανλής

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου είχαν και μια σύντομη συνομιλία
Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου είχαν και μια σύντομη συνομιλία   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Αθήνα
Μήνυμα ότι η κεντροδεξιά παράταξη εκφράζεται από τη ΝΔ και πρέπει να στηριχθεί στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αναμένεται να στείλει με δημόσια δήλωσή του ο Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, ο κ. Καραμανλής έχει αποφασίσει να στηρίξει τον κ. Σαμαρά και τη ΝΔ με δημόσια δήλωσή του, η οποία θα γίνει τις επόμενες ημέρες και όχι την ημέρα των εκλογών.

Την Κυριακή το μεσημέρι στο Ζάππειο, ο τέως πρωθυπουργός είχε θερμό εναγκαλισμό με τον κ. Σαμαρά, τόσο πριν όσο και μετά την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ.

Το κλίμα μεταξύ των δυο ανδρών ήταν πολύ θετικό και το πρωί της Δευτέρας, στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στη Φιλοθέη, όπου είχαν και μια σύντομη συνομιλία, παρουσία και του Ευ.Μεϊμαράκη.

* Σαρκαστικό ήταν το σχόλιο του προέδρου του ΛΑΟΣ όταν ρωτήθηκε τη Δευτέρα για το θερμό εναγκαλισμό Σαμαρά - Καραμανλή. «Μου θυμίζει τα φιλιά που μου έδινε ο Βορίδης την προηγουμένη, πριν φύγει» είπε ο Γιώργος Καραζαφέρης.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου