Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012

Μαϊμού τυφλοί καί λαδωμένα ποντίκια

Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που η Ελληνική κοινωνία αποδεχόταν ωχαδελφικά την απάτη εναντίον της. Άρχισαν οι καταγγελίες εναντίον όσων καταληστεύουν τα δημόσια ταμεία, από όσους βλέπουν το εισόδειμά τους να κατρακυλά ενώ άλλοι πίνουν στην υγεία των κορόϊδων! 

Πίσω από κάθε Τυφλό Μαϊμού όμως, υπάρχει καί ένα Λαδωμένο Ποντίκι είτε αυτό λέγεται επίορκος Δημόσιος Υπάλληλος, είτε λαδωμένος Γιατρός ή επαρχιώτης Βουλευτής, Νομάρχης ή υποψήφιος Περιφεριάρχης σε προεκλογικό αγώνα. 

Καλές οι καταγγελίες καί απαραίτητες, καί φυσικά την δουλειά της την κάνει η αστυνομία, από εκεί καί πέρα όμως πρέπει να κινηθεί καί ο εισαγγελέας, γιά να αρχίσει να γίνεται συνείδηση στον τόπο αυτόν πως σε κάποια φάση όλα εδώ πληρώνονται καί η ασυδοσία έχει τα όριά της!

Τσάκωσαν 14 "τυφλούς" να παίζουν χαρτιά στο καφενείο!

«Πράματα και θάματα» αποκάλυψε η έφοδος των «ράμπο» του υπουργείου Υγείας στο καφενείο ενός μικρού χωριού στην Εύβοια, μετά από επώνυμη καταγγελία ότι εκεί… χαρτοπαίζουν «μαϊμού» τυφλοί που εισπράττουν προνοιακά επιδόματα.

Το σύνολο όσων έπαιρναν το επίδομα, 14 άτομα συνολικά, εντοπίστηκαν πράγματι να παίζουν χαρτιά στο καφενεδάκι του χωριού! Μάλιστα, ένας από αυτούς, που θεωρητικά είχε ολικής τύφλωση, κρατούσε και σημειώσεις… Αναζητούνται ακόμη πάντως οι γιατροί που υπέγραψαν τις βεβαιώσεις για τους «τυφλούς».
Ο Φίλος των "Τυφλών" σε προεκλογική εκστρατεία

Ο υφυπουργός Υγείας κ. Μάρκος Μπόλαρης, σε στοιχεία από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ανήρτησε στο προσωπικό του site αναφέρει ότι κάθε ημέρα το υπουργείο δέχεται κατά μέσο όρο 30 επώνυμες καταγγελίες για «μαϊμού» ανάπηρους, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε στη συμπρωτεύουσα είναι ότι μόλις ένα χρόνο, συγκεκριμένα μόνο το 2010, περίοδο περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, η συνολική δαπάνη για τα προνοιακά επιδόματα που καταβλήθηκαν στο νομό Θεσσαλονίκης, εκτοξεύτηκε στα 11 εκατ. ευρώ.

Το μηνιαίο κόστος πληρωμών το έτος 2009 για τα επιδόματα βαριάς αναπηρίας ανήλθε στα 6.064,375,74 ευρώ, ενώ το 2010 το μηνιαίο κόστος ανέβηκε στα 6.928.004,81 ευρώ.
Πηγή : Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου