Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η Χρυσή Αυγή ψαρεύει στα εκλογικά νερά του "αντι-μνημονίου"

καί ψάχνει γιά απελπισμένους μέν αλλά αφελείς 

γιά να κάνει την μεγάλη επιστροφή του Ελληνικού Ναζισμού στην μαρτυρική χώρα όπου 
ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ κατέσφαξε, κατακρεούργησε καί κατέκαψε

Ο Νορβηγός Ναζί Μπρέϊβικ, δεξιά, σκότωσε 72 παιδιά στην χώρα του την Νορβηγία καί οι ιδεολογικοί του συνοδοιπόροι τον αποκαλούν τον "Πιό τέλειο Ιππότη μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο"! 
72 παιδιά, 73 αθώες ψυχές...το έγκλημα του Μπρέϊβικ όμως ωχριά μπροστά στά εγκλήματα του αυθεντικού Τέλειου Ιππότη του Ναζισμού, τού Χίτλερ,  αριστερά, που ματοκύλισε την υφήλειο ολάκερη, προκαλώντας τον θάνατο σε αμέτρητα εκατομμύρια παιδιών.

Ιδεολογία βαρβαρότητας καί απανθρωπιάς...Ναζί υπάνθρωπος δολοφονεί Ρωσσίδα μάνα που σφιχταγγαλιάζει το παιδί της
Κανείς δεν γεννιέται κάθαρμα καί δολοφόνος. Ναζί γίνεσαι μέσα από διαρκή πλύση εγκεφάλου. Η εκπαίδευση του Χρυσαυγίτη υπάνθρωπου ξεκινά από τα απλά...κλωτσώντας εδώ ένα άλλο παιδί, έναν αδύναμο μετανάστη που πουλά Ελληνικές σημαίες στο σύνταγμα.

Τα αφιονισμένα αποβράσματα ενός αρρωστημένου λούμπεν εθνικισμού.
Λένε....Για το Έθνος, την Πατρίδα και τον Λαό μας
...νοσταλγούν τά χρόνια των εγκλημάτων μιάς άλλης Χρυσής Αυγής του Ελληνικού Ναζισμού






Μιλούν...Για μια Ελλάδα κυρίαρχη και ανεξάρτητη
Στα μαύρα χρόνια της Ναζιστικής κατοχής που οι ορδές του Χίτλερ ποδοπατήσαν την Ελλάδα οι τότε Χρυσαυγίτες, οι Δωσίλογοι εφιάλτες του Τσολάκογλου καί οι Ταγματασφαλίτες συνεργάστηκαν με τον Χιτλερικό κατακτητή.
Κόβονται ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ οι Χρυσαυγίτες γιά το...μνημόνιο, αλλά θεωρούν "ΕΝΤΙΜΗ ΕΙΡΗΝΗ" την προδοσία της Ελλάδας από τους Δωσίλογους Εφιάλτες καί το σκλάβωμα της Ελλάδας στους Χιτλερικούς υπανθρώπους!



Δημαγωγούν οι Χιτλερολάγνοι...Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες

Ο Χίτλερ παζάρευε να δωρίσει καί τα νησιά του Αιγαίου στους Τούρκους Κεμαλιστές
Η Ελλάδα του Φασισμού καί του Ναζισμού, η Ελλάδα κάτω από την μπότα του Χιτλερισμού, η μαχόμενη στα Ρούπελ καί στην Αλβανία Ελλάδα που προδόθηκε από τον ήρωα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τον Εφιάλτη του ΄41, τον προδότη στρατηγό Γ. Τσολάκογλου.


Τολμούν να οικοιοποιηθούν τον αγώνα αγνών αγωνιστών σαν τον Παύλο Μελά
Άλλοι όμως δημιούργησαν την Μεγάλη Ελλάδα των δύο Ηπείρων καί των πέντε Θαλασσών, ενώ οι προδότες 'Ελληνες Ναζί ΔΩΡΗΣΑΝ ΑΜΑΧΗΤΙ την Θράκη καί την Ανατολική Μακεδονία στους Βούλγαρους!

Ο Χίτλερ δημιούργησε την Μεγάλη Βουλγαρία ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΩΝΤΑΣ την Ελλάδα καί ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ  την Θράκη καί την μισή Μακεδονία στούς Βούλγαρους...με την συμφωνία και την υπογραφή του προδότη καί δωσίλογου Ναζί πρωθυπουργού του Εφιάλτη Τσολάκογλου.

Σημαίες καί Ναζιστικοί πυρσοί από την Χρυσή Αυγή στις Θερμοπύλες γιά τον Λεωνίδα, αλλα....ύμνοι γιά τον ΕΦΙΑΛΤΗ της σύγχρονης Ελλάδας, τον Τσολάκογλου!

"ΕΝΤΙΜΗ ΕΙΡΗΝΗ" ήταν κατά την Χρυσή Αυγή η ΠΡΟΔΟΣΙΑ του φιλο-Ναζί Εφιάλτη! Διθυραμβικό αφιέρωμα στον ΠΡΟΔΟΤΗ της σύγχρονης Ελλάδας, τον ΕΦΙΑΛΤΗ Τσολάκογλου που κάρφωσε πισώπλατα τον  μαχόμενο Έλληνα Στρατιώτη όταν ο Ελληνικός στρατός μάχονταν στις νέες Θερμοπύλες, στο Γευγελή, στο Ρούπελ καί στην Αλβανία, και ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΑΝΑΝΔΡΑ την ΜΑΧΟΜΕΝΗ Ελλάδα στις ορδές του Χίτλερ. "'Εντιμη Ειρήνη", κατά τους Ναζί Χρυσαυγίτες σήμαινε ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ της ΒΑ Ελλάδας (Ανατολική Μακεδονία καί Θάκη) στην Βουλγαρία καί ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ της υπόλοιπης Ελλάδας στην Φασιστική Ιταλία, με άμεση επικυριαρχία της Γερμανίας στην Κρήτη, σε κομμάτι του Έβρου (μέχρι να τα βρούν με την Τουρκία) καί στην Θεσσαλονίκη καί την Αθήνα.
Ο προδότης στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει την "Εντιμη Ειρήνη" της Χρυσής Αυγής ενώ γύρω του προδότες αξιωματικοί καί Γερμανοί Ναζί χασκογελούν καί το γλεντάνε.

Οι Νεοναζί κόπτονται δήθεν γιά την Μακεδονική Γή...μιλάει ο κρεμασμένος γιά σκοινί!
Μιλούν για την Μακεδονία οι Έλληνες Χιτλερικοί που έβαλαν την υπογραφή τους στην δημιουργία της Μεγάλης Βουλγαρίας με την προσάρτηση της Ανατολικής Μακεδονίας καί Θράκης σαν Αιγαιακής (Μπελομόρσκαγια) Βουλγαρίας (1941-1944)!


Ζητά ψήφο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (γιά) ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
Υπηρεσίες καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων μαζεύουν πτώματα στην κατοχική Αθήνα



Η Ευρώπη του Χίτλερ : οι Ναζί κατακρεουργούν εδαφικά την Ελλάδα δωρίζοντας την Ελληνική Μακεδονία καί Θράκη στους Βούλγαρους καί διπλασιάζουν εδαφικά την Βουλγαρία 

Η "φιλεργατική" δημαγωγία της Χρυσής Αυγής με εστίαση της προπαγάνδας στους ανέργους
Οι Ναζί ιστορικά πάντα έβρισκαν πρόσφορο έδαφος γιά προπαγάνδα καί υποστηρικτές ανάμεσα στους απελπισμένους κοινωνικά καί οικονομικά άνεργους
Ο Χίτλερ εξαφάνισε πράγματι την ανεργία στέλνοντας την νεολαία να σκοτωθεί στην Ρωσσία καί στην υπόλοιπη Ευρώπη καί οι Ναζί εξασφάλισαν τελικά "εργασία σε όλους" στέλνοντας διαφωνούντες καί άλλους σε στρατόπεδα εργασίας. Το σύνθημα "Η Εργασία σε ελευθερώνει!" στην πύλη του Άουσβιτς. Εργασία στα κάτεργα των Ναζί σήμαινε δουλεία μέχρι πτώσεως. Η "απελευθέρωση" από τα βάσανα ερχόταν (μέσω της εργασίας, όπως με απάνθρωπο σαρκασμό υποσχόταν η ταμπλεά της εισόδου στο κάτεργο) με την εξάντληση καί τελικά τον θάνατο.
Μετά την απλήρωτη δουλεία στα εργοστάσια παραγωγής πυρομαχικών οι άχρηστοι εργάτες πετιούνται στα σκουπίδια. Η "αντικαπιταλιστική" δημαγωγία των ναζιστών συνήθως τα ρίχνει όλα στον κόκορα των Εβραίων χρηματιστών, τραπεζιτών καί καπιταλιστών εν γένει [που σημαίνει πως οι "δικοί μας" είναι φυσικά..."καλοί" τραπεζίτες] . Τώρα μας ενέσκηψαν καί...αντιμνημονιακοί Ναζί! Η δημαγωγία τους φυσικά καλύπτει την πραγματική τους ουσία σαν ρόπαλα καί ύστατη άμυνα της πιό απάνθρωπης καί παρακμιακά βάρβαρης έκφρασης της κεφαλαιοκρατίας.


Ο διεθνής Ναζισμός 
και οι ντόπιες αποφυάδες του
ήταν ιστορικά
εναντίον της Ελλάδας
προδότες της Μακεδονίας καί της Θράκης
στους Βούλγαρους
εναντίον του Ελληνικού λαού 
 που Γερμανοί καί ντόπιοι συνεργάτες του τον κατέσφαξαν.
Τώρα τα εγγόνια των δωσιλόγων του προδότη Τσολάκογλού
είναι με την
Χρυσή Αυγή
καί ζητούν δημαγωγικά την ψήφο σου
Εναντίον Σου!

Μία φορά την πατήσαμε...και μας μάντρωσαν, μας κατέσφαξαν,  κατέστρεψαν την νιότη μιάς ολόκληρης γενιάς, των γονιών μας των παπούδων μας.
Μαλάκες λοιπόν δεν είμαστε...!
Σημαιούλες καί στολές δεν μας συγκινούν
Τέτοιοι τσολιάδες ταγματαλήτες καί προδότες να μας λείπουν...
ούτε ΞΕΧΝΑΜΕ πως
 Η άνοδος του εθνικοσοσιαλισμού...
είναι ζήτημα που αφορά όλους μας!
Η επιστροφή των βρυκολάκων του ματοβαμμένου μας παρελθόντας δεν είναι ζήτημα με το οποίο παίζουμε την τιμωρία του πολιτικού συστήματος, των διεφθαρμένων πολιτικών και της κυβέρνησης του μνημονίου.

Η Χρυσή αυγή δεν είναι η λύση, είναι κομμάτι του προβλήματος. Είναι κομμάτι του συστήματος, του πιό υποχθόνιου, βρώμικου και παρακρατικού κομματιού του συστήματος. Η Χρυσή Αυγή είναι εναντίον όλων όσων δεν θέλουν το μέλλον που τους ετοιμάζει ο Ναζισμός, εναντίον του εργάτη του υπαλλήλου του μικρομαγαζάτορα, του φοιτητή, όλων αυτούν που ο Ναζισμός κόπτεται πως υπηρετεί. Παρόλο που μιλά γιά διεθνείς τοκογλύφους και εβραίους τραπεζίτες, η αλήθεια είναι πως ο Ναζισμός υπηρετεί το πιό επαχθές πρόσωπο του μεγάλου κεφαλαίου και των τραπεζών πού όλους, Έλληνες, Αλβανούς, Πακιστανούς, Εβραίους, Αμερικανούς, Κινέζους και Ρώσσους τους θεωρεί αναλώσιμη εργατική μάζα.


Καί γιά να μην παρεξηγηθώ, μην νομίσει κανείς πώς θεωρώ κακούς όλους τους Ναζί...γενικά
πιστεύω αντίθετα πως ορισμένοι απετέλεσαν από ένα σημείο της ζωής τους καί ΠΕΡΑ...το καλό παράδειγμα γιά τους επίδοξους μιμητές τους
Γκαίρινγκ
Χίμλερ
Χίτλερ
Γκαίμπελς

Οι μιμητές όμως υπάρχουν...

Φοβού τους μιμητές λοιπόν...καί μπανάνες (αντιμνημονιακές!) φέροντες.
Καί στα γοριλάκια της Χρυσής Αυγής λέμε...με την μπανάνα στο χέρι στο τέλος θα μείνετε!
...καί ότι θέλετε κάντε την!



 Μιλτιάδης Η. Μπόλαρης
Απρίλιος 2012, Σικάγο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου