Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Σκοπιανός υπάνθρωπος στο σπήλαιο των Πετραλώνων


Μακεδονικό και Παρασκήνιο 4

Posted by D-Mak in FYROM news, FYROM Propaganda
protoi anthropoi skopianoi Μακεδονικό και Παρασκήνιο 4
Κάθε μέρα έχουν Πρωταπριλιά στα Σκόπια...Σκοπιανός-Μακεντόνετς ο υπάνθρωπος των Πετραλώνων
- Xτες είχαμε πρωταπριλιά. Σε γειτονική χώρα όμως, φαίνεται πως  κάθε μέρα έχουν πρωταπριλιά. Και δεν λένε να συνέλθουν. Γνωρίζαμε ό,τι στο σπήλαιο των Πετραλώνων είχε βρεθεί το 1959 πιθανότατα το αρχαιότερο απολίθωμα ανθρωπίδη στην Ευρώπη. Εκείνο βέβαια που αγνοούσαμε όλοι, ήταν ό,τι και αυτός ήταν “Μακεντόνσκι”.  ”Τράτζικ” που θα έλεγε και η Τασούλα.
-  Από 53 εώς 56 υπολογίζονται να είναι τελικά τα μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου που έχουν υπογράψει την επιστολή προς τον Αμερικανό Πρόεδρο υπέρ της πΓΔΜ. Το Τουρκο-Σκοπιανό lobby με την αμέριστη συνδρομή γνωστού “Ιδρύματος”, συνεχίζει την άσκηση πίεσης προς την Αμερικανική Κυβέρνηση ώστε να συμπεριληφθεί το ζήτημα της ένταξης στην ημερήσια διάταξη της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο. Εκεί βέβαια δεν φαίνονται γι’ αυτούς καλά τα πράγματα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το μοναδικό όφελος που θα αποκομίσει η πΓΔΜ από την προσεχή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ είναι  μια υπόσχεση με ευνοϊκή διατύπωση.
- Το φυσάνε και δεν κρυώνουν το κάζο που έπαθαν οι Σκοπιανοί πρόσφατα στον Καναδά. Αν και προσπάθησαν πολύ να θαφτεί το θέμα, η Σκοπιανή εφημερίδα Den το έβγαλε στην δημοσιότητα. Στον Καναδά γινόταν μια εκδήλωση του ΝΑΤΟ με συμμετοχή αξιωματούχων από αρκετές χώρες. Ένας αξιωματούχος από το Σκοπιανό Υπ. Άμυνας, ο οποίος τυχαίνει να είναι Αλβανικής καταγωγής, “ξήλωσε” την Σκοπιανή σημαία και έβαλε το όνομα «Σκόπια» γραμμένο στην αλβανική γλώσσα. Μετά τα πολλαπλά εγκεφαλικά και ειδικά του γνωστού πρόξενου που κατοικοεδρεύει στον Καναδά,  οι Σκοπιανοί της διασποράς αντέδρασαν εντονότατα. Οι εντυπώσεις όμως έμειναν.
- Μια και αναφέραμε τον πρόξενο, όπως όλοι είχαμε διαβάσει πριν λίγο καιρό  σχετικές δηλώσεις από υφυπουργό Εξωτερικών για “προκλήσεις από το Γεν. προξενείο της πΓΔΜ στο Τορόντο”. Εκείνο που έμεινε ασαφές και αναπάντητο ήταν αν υπήρξαν αντιδράσεις από το Ελληνικό Υπ. Εξωτερικών. Πάντως τις προάλλες ο ίδιος πρόξενος πήρε μέρος σε άλλη εκδήλωση και ο Ήλιος της Βεργίνας ήταν εκεί, πάλι σε πρώτο πλάνο.
- Μετά και από τις πρόσφατεςδηλώσεις του προσκεκλημένου των Οικολόγων Πράσινων, Ντάνιελ Κον-Μπεντίτ, οι Οικολόγοι Πράσινοι οφείλουν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους για το ζήτημα της Μακεδονίας μια και έξω. Οι εκλογές πλησιάζουν και οι Έλληνες ψηφοφόροι θέλουν να γνωρίζουν ακριβώς τις θέσεις των Ο-Π. Τελικά το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων δέχεται την ύπαρξη εθνικών μειονοτήτων στην Ελλάδα, με τις ονομασίες “Μακεδονική” και “Τουρκική”; Η απάντηση είναι απλούστατη. Ναί ή Όχι;
 http://history-of-macedonia.com/wordpress/2012/04/02/makedoniko-paraskhnio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου