Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Γιά τον Λαό, γιά την Πατρίδα...οι (αντιμνημονιακοί!!!) ταγματασφαλίτες στο κατώφλι της εξουσίας


Προσεχώς...Χούλιγκαν καί κουκουλοφόροι στην Βουλή!
'Οταν οι ιδεολογικοί (καί βιολογικοί...) παπούδες των σημερινών..."αντιστασιακών" της Χρυσής Αυγής ήταν  στην εξουσία.  Ο Ναζί εγκληματίας δοσίλογος Πούλος κάνει "ιδεολογική ζύμωση" στους επιζώντες μετά από κάποια σφαγή σε χωριό της Μακεδονίας.
















    «Είναι εξτρεμιστές, εθνικιστές και αντικομμουνιστές. Στην πραγματι­κότητα, πρόκειται για πρόσωπα που δεν έχουν καμιά ιδεολογία αλλά σκο­τεινό παρελθόν. Ο κομμουνισμός αποτελεί γι' αυτούς πρόσχημα. Εκείνο που ενδιαφέρει τα μέλη των Ταγμάτων Ασφαλείας είναι η λεηλασία, η αρ­παγή και η καταστροφή της Μακεδονικής γης. Η χωρίς όρια καταστρο­φή!».
Ο Ναζισμός στην Ελλάδα - Η σφαγή στο Δίστομο
«...διότι εμφανώς πλέον έβλεπαν...ότι ήτο απαραίτητος ανάγκη να υπάρχουν τμήματα απο­λύτως εθνικιστικά δυνάμενα να αντιπαλαίσουν κατά των καταχθονίων σκοπών του κομμουνισμού και να αναλάβουν την προστασίαν του κινδυνεύοντος κοινωνικού μας καθεστώτος» 
Ι. Ράλλης - δοσίλογος Πρωθυπουργός


 Τα λούμπεν αποβράσματα της Γερμανικής κοινωνίας, τα Χιτλερικά καθάρματα που αιματοκύλισαν την Ευρώπη των γονιών καί των παπούδων μας είναι τα "ιδεολογικά" πρότυπα των Χρυσαυγιτών κουκουλοφόρων του Μιχαλολιάκου.
Στην Ελλάδα, οι δοσίλογοι προδότες του χθές, που έκαψαν, κατέσφαξαν, δώρησαν την μισή Μακεδονία καί την Θράκη στους Βούλγαρους, οι μαυραγορίτες καί ανδραποδιστές που έκαναν περιουσίες συνεργαζόμενοι με τον Ναζί κατακτητή μας παρουσιάζονται σαν "αντιμνημονιακοί"!
Οι Γερμανόψυχοι Ταγματασφαλίτες κρεμούσαν καί έσφαζαν την νεολαία καί την φτωχολογιά που εναντιώθηκε στον Γερμανό κατακτητή. Τώρα τα Χρυσαυγίτικα εγγόνια του Ράλλη του Πούλου καί του Αντών Τσαούς μεταμορφώθηκαν σε...αντιστασιακούς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου