Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ο Σαλονικιός νεολαίος που ξέρει να νικά - Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος

Πολλοί λίγοι, ελάχιστοι στις περιφεριακές εκλογές του 2010 θα περίμεναν πως ο νεολαίος που συστρατεύτηκε με τον Μάρκο Μπόλαρη εναντίον του συστήματος Ψωμιάδη θα μπορούσε τότε να εκλεγεί. 
Πιστός στην μαχητικότητα του Μακεδονικού ονόματός του, όμως, ο Αλέξανδρος το έκανε το θαύμα του: Σε ηλικία που άλλοι ξημεροβραδυάζονται στις καφετερίες, ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος ήταν ο νεότερος εκλεγμένος Περιφεριακός σύμβουλος από την Θεσσαλονίκη. Πάντα παρών στις συνεδριάσεις του Περιφεριακού Συμβουλίου, έδωσε το δικό του στίγμα στην κριτική της "διαχείρισης διά της ακινησίας" που διέκρινε το αποτελμάτωμα της παρούσας Περιφεριακής διοίκησης στην Κεντρική Μακεδονία.  
Ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος είναι στέλεχοςς στα ΚΕΚ ΄Ακμων, και ανήσυχος όπως είναι, μετά το πρώτο του πτυχείο έβαλε ήδη πλώρη γιά ανώτερες σπουδές. Πέρα από την εργασία του στον Άκμωνα και τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος εργάζεται εντατικά πάνω στο Μεταπτυχιακό του, στο Τμήμο α Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 
Στο σημερινό κάλεσμα του Μάρκου Μπόλαρη, ο κ. Διαμαντόπουλος έδωσε και πάλι το παρών του και "συμμετέχει"! 
"Συναντηθήκαμε", λέει ο ίδιος, "σήμερα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Μάρκο Μπόλαρη και του εκδήλωσα τα ενδιαφέρον μου να είμαι στο πλευρό του για την αλλαγή και την ανάπτυξη στην Κεντρική Μακεδονία. 
Το 2010 για λίγους ψήφους η Μακεδονία στερήθηκε τις υπηρεσίες ενός έντιμου και ηθικού ανθρώπου και πολιτικού. 
Στις εκλογές του Μαΐου οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας θα στείλουν το δικό τους μήνυμα στα ψευδεπίγραφα γαλάζια διλήμματα και σε όσους επιδιώκουν να κάνουν την αυτοδιοίκηση καθρέπτη των υπαρξιακών τους αδιεξόδων. 
Η μόνη καθαρή και έντιμη υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ο Μάρκος Μπόλαρης. Συμμετέχω!..."

ΜΗΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου