Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Μ. Μπόλαρης στο Crashonline: «Ο Τζιτζικώστας ψαρεύει στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής»

ÁÈÇÍÁ- óõíÜíôçóç ôçò ðïëéôéêÞò çãåóßáò ôïõ Õðïõñãåßïõ Õãåßáò êáé ÊïéíùíéêÞò Áëëçëåããýçò ìå ôïõò äéïéêçôÝò ôùí íïóïêïìåßùí//  ËÏÂÅÄÑÏÓ-ÔÉÌÏÓÉÄÇÓ.(EUROKINISSI-ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης ήταν αυτός που αποκάλυψε το βίντεο που δείχνει την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, Βούλα Πατουλίδου να υποστηρίζει θέσεις της Χρυσής Αυγής. Μιλώντας στο Crashonline.grο κ. Μπόλαρης υποστηρίζει ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας για τρίτη φορά δείχνει ότι «ψαρεύει στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής».
Η εν λόγω συνέντευξη έχει δοθεί στο κανάλι «Κόντρα» και στην εκπομπή του δημοσιογράφου, Αλέξανδρου Βέλιου και το πάνελ αποτελούνταν από την κ. Βούλα Πατουλίδου και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Όπως καταγγέλλει στο Crashonline.gr ο κ. Μπόλαρης «Με αυτά που λέει η κ. Πατουλίδου αμφισβητεί την Δικαιοσύνη, τους Εισαγγελείς και γενικότερα το κράτος Δικαίου. Δείχνει να ενστερνίζεται την θέση της Χρυσής Αυγής ότι όλα γίνονται για να πέσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής».
Ωστόσο κατά τον κ. Μπόλαρη το βασικό πρόβλημα δεν είναι οι απόψεις της κ. Πατουλίδου όσο το μήνυμα που στέλνει με την επιλογή της για υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης ο Απόστολος Τζιτζικώστας. «Όταν έγιναν οι συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής ζητήσαμε από τον κ. Τζιτζικώστα να γίνει συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να ληφθεί απόφαση κατά της Χρυσής Αυγής ωστόσο αρνήθηκε. Αργότερα ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ήταν ο μόνος Περιφερειάρχης σε ολόκληρη την χώρα που κάλεσε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής να συμμετέχουν στην παρέλαση όπου ο Ελληνικός λαός γιορτάζει τον αγώνα του κατά του Ναζισμού… Τώρα με αυτή την επιλογή του στο πρόσωπο της κ. Πατουλίδου, που έχει τις συγκεκριμένες θέσεις, ο κ. Τζίτζικώστας, που θέλει να εμφανίζεται ανεξάρτητος, δείχνει τις προτιμήσεις του και φαίνεται ότι ψαρεύει στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής. Στην Δημοκρατία ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του και είναι σεβαστή, όμως αν κάποιος είναι φιλοναζί θα πρέπει οι πολίτες να το γνωρίζουν…».
Τέλος, όσον αφορά την προεκλογική μάχη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Μπολαρης εμφανίζεται αισιόδοξος: «Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό γιατί βλέπω ότι ο κόσμος δεν εκφράζεται από τις επιλογές Σαμαρά και Βενιζέλου. Οι πολίτες επιλέγουν υποψηφίους για να λύσουν τα προβλήματα της Περιφέρεια τους και του τόπου τους κι όχι για τις κομματικές επιλογές. Γι’ αυτό και νιώθω αισιόδοξος ότι το ψηφοδέλτιο μας θα είναι στον δεύτερο γύρο».
Δ. Ι. Δημακόπουλος
http://crashonline.gr/%CE%BC-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-crashonline-%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%88%CE%B1%CF%81%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου