Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΔΕΝ πολιτεύεται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τελικά η Πατουλίδου!

Με τον ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ κατεβαίνει η ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ!

Απ. Τζιτζικώστας: H B. Πατουλίδου δεν θέλει τη Μακεδονία Πρωταθλήτρια, αλλά χρυσή Ολυμπιονίκη

 Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014
Επιβεβαιώθηκε πληροφορία ότι Η Βούλα Πατουλίδου είναι η εκλεκτή του Απόστολου Τζιτζικώστα για την αντιπεριφερεία  Θεσσαλονίκης. Η παρουσίαση της κ. Πατουλίδου έγινε σήμερα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στην οδό Παύλου Μελά.
Όπως δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας, επέλεξε την Βούλα Πατουλίδου επειδή απέδειξε ότι μπορεί να καταφέρει το ακατόρθωτο ενώ εξήρε και το εθελοντικό της έργο στον Ερυθρό Σταυρό.
“ Η κ. Πατουλίδου απέδειξε ότι κάτω από δυσμενείς συνθήκες μπόρεσε να σηκώσει την ελληνική σημαία ψηλά, κατάφερε το ακατόρθωτο. Το εθελοντικό της έργο στον Ερυθρό Σταυρό, δείχνει ότι είναι άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και εμείς θέλουμε τέτοιους ανθρώπους, ενώ η εμπειρία της στα θέματα της αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντική και μεις της δίνουμε την δυνατότητα να κάνει τα όνειρα της για το νομό πραγματικότητα.” Τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Click to enlarge image patoylidou-1.jpgClick to enlarge image patoylidou-1.jpg
Από την πλευρά της , η υποψηφία αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης δήλωσε πως επέλεξε να κατέλθει μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα λόγω της “αντιστασιακής ευγένειας” που έβγαλε όταν δεν τον στήριξε η Νέα Δημοκρατία.
"Επέλεξα τον Απόστολο λόγω της αντιστασιακής του ευγένειας. Δεν μπορείς να επαινείς ένα νέο άνθρωπο για το έργο του και μετά λόγω κομματικών γραμμών να μην τον στηρίζεις” σημείωσε η κ. Πατουλίδου.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η χρυσή ολυμπιονίκης αποκάλυψε πως είχε πολλές προτάσεις για να κατέβει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και στην Ευρωβουλή. Όπως είπε, δέχτηκε  προτάσεις για κάθοδο στις ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με την στήριξη της Ν.Δ, Γιάννη Ιωαννίδη.
“ Όπως καταλαβαίνεται η κ. Πατουλίδου δεν αρκείται στο να γίνει η Μακεδονία Πρωταθλήτρια αλλά θέλει να γίνει χρυσή Ολυμπιονίκης.” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας μετά την δήλωση της Βούλας Πατουλίδου, ότι είχε πρόταση από τον Γιάννη Ιωαννίδη.
    Click to enlarge image patoylidou-1.jpg
  • Click to enlarge image patoylidou-2.jpg
  • Click to enlarge image patoylidou-3.jpg
  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου