Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ελληνική λεβεντιά : Τον χτύπησα την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ...!


Σοκ από SMS προς τον Ηλιόπουλο της Χρυσης Αυγής: «Χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανο και τον παράτησα»

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Σοκ από SMS προς τον Ηλιόπουλο της Χρυσης Αυγής: «Χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανο και τον παράτησα»
Νέα στοιχεία από κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικά αρχεία των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της δικογραφίας.

Μεταξύ άλλων στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκεται ένα γραπτό μήνυμα που φέρεται να λαμβάνει στο κινητό του τηλέφωνο ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στο οποίο ο άγνωστος αποστολέας τον ενημέρωνε ότι: 

«Σου έστειλα ρεμίξ. Εχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάμε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανο και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ».

Εν τω μεταξύ, στην τελική ευθεία μπαίνει η ανάκριση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής: οι εφέτες - ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου ολοκληρώνουν τις επόμενες ημέρες με τις απολογίες δύο εμπλεκομένων στην επίθεση στο κοινωνικο στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη, ενώ ένταλμα εκδόθηκε σε βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων για την ίδια υπόθεση ο οποίος δεν εμφανίστηκε να απολογηθεί.

Την ερχόμενη εβδομάδα απολογούνται συμπληρωματικά ο Γιώργος Ρουπακιάς, δράστης της δολοφονίας του Π. Φύσσα και ο φερόμενος ως συνεργός του Γ. Καζαντζογλου.

Στη συνέχεια οι δυο ανακρίτριες θα αναμένουν από τη βουλή τη δικογραφία που έχει σταλεί για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγης.

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5107094/sok-apo-sms-pros-ton-hliopoylo-ths-xa-xtyphsa-me-to-amaksi-enan-pakistano-kai-ton-parathsa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου