Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Μπουτάρης σε Μπόλαρη: Μάρκο είσαι πραγματικό διαμάντι

Μετρό, Καλλικράτης και λιμάνι βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης Μπόλαρη - Μπουτάρη
04 Απρ 2014 
Μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί η συνάντηση του υποψηφίου περιφερειάρχη, Μάρκου Μπόλαρη, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. 
 
Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Συμμετέχω», μαζί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης του συνδυασμού Χρυσούλα Παλιαδέλη, επισκέφτηκαν  τον κ. Μπουτάρη στο δημαρχιακό μέγαρο. 
 
Picture 0 for Μπουτάρης σε Μπόλαρη: Μάρκο είσαι πραγματικό διαμάντι
Ο Γιάννης Μπουτάρης αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μάρκο Μπόλαρη, είπε χαρακτηριστικά: «Μάρκο εγώ σε γνώρισα πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά έχω να το λέω, πως άνθρωπος σαν κι εσένα δεν υπάρχει. Είσαι πραγματικό διαμάντι» 
 
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, αφού τον ευχαρίστησε, του ευχήθηκε με την σειρά του καλή επιτυχία στον αγώνα της επανεκλογής του. 
 
Ο κ.Μπόλαρης και η κ.Παλιαδέλη συζήτησαν για αρκετή ώρα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης θέματα που αφορούν  αλλαγές στον Καλλικράτη, οι οποίες είναι αναγκαίες προκειμένου  να λυθούν ζητήματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της αυτοδιοίκησης, καθώς και κρίσιμα θέματα για την Θεσσαλονίκη αλλά και την περιφέρεια όπως το λιμάνι, η ολοκλήρωση του Μετρό και η ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου που ανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια των εργασιών για το Μετρό στο σταθμό  Βενιζέλου.

http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=173718

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου