Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΛΥΠΗ γιά τον ΑΚΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ προς τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ καί ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ, από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη...εν έτει 2007

ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ...! (και τα δυό τον Τζιτζικώστα)

Επιστολή προς Καραμανλή

Την επαγγελματική αποκατάσταση της Β.Πατουλίδου ζητά ο Π.Ψωμιάδης

Την επαγγελματική αποκατάσταση της Β.Πατουλίδου ζητά ο Π.Ψωμιάδης
Κίνηση αβροφροσύνης από τον Π.Ψωμιάδη, μετά την παραίτηση της Β.Πατουλίδου   (Φωτογραφία:  Motionteam )
Αθήνα
Την επαγγελματική αποκατάσταση της Ολυμπιονίκου Βούλας Πατουλίδου, μετά την παραίτησή της από την ηγεσία της αντιπολιτευόμενης παράταξης στη νομαρχία Θεσσαλονίκης, ζητά με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή και τον υπουργό Παιδείας Ευρ.Στυλιανίδη ο Π.Ψωμιάδης.
Όπως ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα ζητήσει την πρόσληψη της Βούλας Πατουλίδου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με το βαθμό της γυμνασιάρχου.

«Θεωρώ ότι δεν μπορεί το Ολυμπιακό μετάλλιο και η Ολυμπιονίκης, ασχέτως των αποφάσεων που πήρε, να μείνει εκτός προνομίων που δίνει ο ελληνικός λαός», δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης.
Νέος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στη νομαρχία Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε ο Νίκος Γιαννόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ο Π.Ψωμιάδης εξέφρασε τη λύπη του για το ότι «μια από τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ, ο Ακης Τσοχατζόπουλος» δεν εξελέγη βουλευτής και επανέλαβε τη υποστήριξή του για την ηγεσία του κόμματος «ως Θεσσαλονικιός» προς «Θεσσαλονικιό» στον Ευ.Βενιζέλο.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου