Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Οξύνεται η κόντρα Μπόλαρη – Πατουλίδου...και στο κάδρο ο Τζιτζικώστας!

Μετά τα social media άρχισαν οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Μ. Μπόλαρης βάζει στο… κάδρο και τον Α. Τζιτζικώστα
15 Απρ 2014 - 14:48

Συνέχεια στην «κόντρα» του με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης της «Αλληλεγγύης», Βούλα Πατουλίδου, δίνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης,Μάρκος Μπόλαρης. Μετά τα social media και τον… καυγά που ξέσπασε (σχετικό δημοσίευμα είχε από το πρωί η Voria), ο κ. Μπόλαρης πέρασε στις επίσημες ανακοινώσεις.

Έτσι, πριν από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο: «Τα παιχνίδια με την δημοκρατία δεν είναι αστειότητες, ειδικά όταν κρύβουν επικίνδυνες σκοπιμότητες».

«Είναι θλιβερό, ειδικά σήμερα, νέοι άνθρωποι που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, να  προσεγγίζουν θέματα δημοκρατίας με ελαφρότητα ή ευκαιριακή σκοπιμότητα», αναφέρει ο κ. Μπόλαρης.

Επισημαίνει μάλιστα τα εξής:

-Μετά την σύλληψη και προφυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής στα τέλη Σεμπτεμβρίου, ζητήσαμε στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, την εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση για την ρητή και απερίφραστη καταδίκη της δράσης της Χρυσής Αυγής. Ο κύριος Τζιτζικώστας αρνήθηκε.

-Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο ίδιος σε αντίθεση με τους άλλους περιφερειάρχες, όχι μόνο προσκάλεσε  την Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις για το μεγάλο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού ενάντια στις δυνάμεις του φασισμού και του ναζισμού, αλλά και προκάλεσε εξομοιώνοντας την Χρυσή Αυγή με κοινοβουλευτικό κόμμα.

-Πριν από λίγες μέρες, ο κ. Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ως αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, την χρυσή Ολυμπιονίκη της Βαρκελώνης κα Βούλα Πατουλίδου. Μόνο που η κα Πατουλίδου, στις 24-2-2014, σε κοινή εμφάνισή της με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών Ηλία Κασιδιάρη, έθεσε σε αμφισβήτηση την ιστορική προσωπική της παρακαταθήκη, τοποθετούμενη υπέρ του φιλοναζιστικού σχήματος.

«Επειδή, με την δημοκρατία δεν παίζουμε, ιδιαίτερα σήμερα, είναι κρίσιμο να γνωρίζουν οι πολίτες που καλούνται να επιλέξουν στις εκλογές, να γνωρίζουν τις επιλογές του κ. Τζιτζικώστα , ο οποίος κατά τ' άλλα εμφανίζεται ως ανεξάρτητος. Τα παιχνίδια με την δημοκρατία δεν είναι αστειότητες, ειδικά όταν κρύβουν επικίνδυνες σκοπιμότητες, όπως αποδεικνύεται από τέτοιου είδους εναγκαλισμούς με την ακροδεξιά. Οι πολίτες έχουν και κρίση και μνήμη», καταλήγει ο κ. Μπόλαρης.


Το… ματς αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς πλέον ο κ. Μπόλαρης βάζει στο κάδρο και τον περιφερειάρχη.
http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=175120

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου