Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Καταγγελία Ιωαννίδη: Μαϊμού "Φιέστα Εγκαινίων" έστησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Κεντρική Μακεδονία

Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, καταγγέλλει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης, ότι «έστησε φιέστα» εγκαινίων πτέρυγας του νοσοκομείου Εδεσσας, χωρίς ενημέρωση και έγκριση από το υπουργείο Υγείας.
Απ. ΤζιτζικώσταςΑπ. ΤζιτζικώσταςΣε γραπτή δήλωσή του με τίτλο "σεβασμός στη νομιμότητα" ο κ. Ιωαννίδης κατηγορεί τον κ. Τζιτζικώστα για λαϊκισμό, πολιτικαντισμό και παλαιοκομματισμό, λέγοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν σε νέους ανθρώπους.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ιωαννίδη έχει ως εξής:
"Μόλις πριν από λίγες ημέρες παρακάλεσα την απερχόμενη διοίκηση της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να μην εκμεταλλεύεται χρήματα, μέσα και ανθρώπους του Δημοσίου για την προεκλογική εκστρατεία του κ. Τζιτζικώστα. Σήμερα πληροφορήθηκα ότι στήθηκε φιέστα εγκαινίων πτέρυγας νοσοκομείου μέσα στο νοσοκομείο Έδεσσας από ανθρώπους της περιφέρειας χωρίς καν να ενημερωθεί, πολύ δε περισσότερο να εγκρίνει την εκδήλωση το υπουργείο Υγείας, η υγειονομική περιφέρεια και η ίδια η διοίκηση του νοσοκομείου.
Κάποιοι μέσα στην αγωνία τους να διοργανώσουν προεκλογικές εκδηλώσεις, ξεχνούν να ενημερώσουν τους αρμοδίους στους οποίους υπάγεται η πτέρυγα την όποια αυτοί με το ζόρι θέλουν να εγκαινιάσουν.
Πρόκειται για μια λαϊκίστικη πολιτικάντικη μεθόδευση που δεν ταιριάζει ούτε στον πολιτικό πολιτισμό μας, αλλά ούτε και στην πολιτική συγκυρία, πολύ δε περισσότερο στον τρόπο συμπεριφοράς νέων ανθρώπων, που με τέτοιες ενέργειες αποδεικνύονται απίστευτα παλαιοκομματικοί. Θα παρακαλέσω και πάλι να γίνουν σεβαστές οι εκκλήσεις μου, προκειμένου να μην διαταράξουμε το κλίμα, αλλά και για να αποδείξουμε ότι σεβόμαστε τις ευαισθησίες των πολιτών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου