Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Βόμβα μεγατόνων η επιλογή του Μπόλαρη για την αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης!!!



Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την... Δευτέρα στο ART CAFÉ του αρχαιολογικού μουσείου Θεσσαλονίκης «TERRA ANTIQUA» στις 11:30 π.μ. τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και το όνομα του συνδυασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπόλαρης έχει αποσπάσει το ναι της αρχαιολόγου και ευρωβουλευτή Χρυσούλας Παλιαδέλη.

Η Χρυσόυλα Παλιαδέλη είναι μια καταξιωμένη και δυναμική γυναίκα με μεγάλο κύρος και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Είναι ιδιαίτερα συμπαθείς με όλους τους Μακεδόνες μιας και τόσα χρόνια δούλεψε για να αναδείξει τα αρχαιολογικά και πολιτιστικά μνημεία της περιοχής αλλά έκανε και σημαντικό αγώνα στην ευρωβουλή για τα σοβαρά εθνικά ζητήματα. Σίγουρα πάντως υπηρετεί το τρίπτυχο που έθεσε ο Μάρκος Μπόλαρης για τους υποψήφιους που θα επιλέξει για να στελεχώσουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό του.. Άτομα που Θέλουν, που Ξέρουν και που Μπορούν !! 




Η Χρυσούλα Σαατσόγλου - Παλιαδέλη, καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας στο Τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, υπήρξε μαθήτρια και μετέπειτα βοηθός του Μανόλη Ανδρόνικου.

Το 1975 εντάχτηκε στην ομάδα της συστηματικής ανασκαφής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη Βεργίνα. Στο πλαίσιο αυτής της μακρόχρονης αρχαιολογικής δραστηριότητας μετείχε στην ανασκαφή της Μεγάλης Τούμπας και στην αποκάλυψη των βασιλικών τάφων της (1976-1980), ενώ από το 1982 έχει την επιστημονική ευθύνη για την έρευνα του Ιερού της Εύκλειας στη Βεργίνα, που ταυτίζεται με τμήμα της αγοράς των Αιγών, της παλαιάς πρωτεύουσας του μακεδονικού βασιλείου.

Από το 2001 διευθύνει την πανεπιστημιακή ανασκαφή του Α.Π.Θ. στη Βεργίνα.

Έχει διατελέσει:

Σύμβουλος της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης στον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Θεσσαλονίκη ’97, με αντικείμενο τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και το σύγχρονο θέατρο

Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος

Μέλος της Ανεξάρτητης Αρχής για τη Διασφάλιση της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.)

Μέλος της Επταμελούς Επιτροπής Ερευνών του Ειδικού Λογαριασμού του Α.Π.Θ.

Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του Α.Π.Θ.

Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου της ΠέλλαςΗ Χρυσούλα Παλιαδέλη εκλέχτηκε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις εκλογές του 2009 με το ΠΑΣΟΚ και εντάχτηκε στην Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5717.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Tromaktiko+(tromaktiko)&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου