Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ - H φύλαξη του Μουσείου στην Αρχαία Ολυμπία

Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ - Με χαραμοφάηδες καλοπερασάκηδες που πληρώνονται από τα δημόσια ταμεία καί δεν εμφανίζονται κάν στην δεουλειά τους, έργο δεν επιτελείται! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ:
Τμήμα από άρθρο του Μαρίνου - http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=445666&h1=true
"Σε δήθεν "ανάπηρους" καί δήθεν "εν αναρρώσει" κολλητούς αδειούχους είχε αναθέσει το Υπουργείο την φύλλαξη του Μουσείου Ολυμπίας.
Η επικαιρότητα μας αποκάλυψε ένα ακόμη άγος που εκτρέφει το αναίσχυντο πελατειακό πολιτικό σύστημα. Η ληστεία στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας, που έκανε τους Αγγλους να πανηγυρίζουν καθώς εκείνοι διασώζουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα και από κλοπή αλλά και από τις βεβηλώσεις ακόμη και του Παρθενώνα με τις εισβολές και την ανάρτηση πανό του Κομμουνιστικού Κόμματος (για τις οποίες οι πάντες τηρούν σεμνή σιγή). Οι φωνασκούντες για έλλειψη αρχαιοφυλάκων αντιπαρήλθαν σεμνά το ότι στην Αρχαία Ολυμπία δεν υπάρχουν 3 αρχαιοφύλακες, αλλά 35(!), εκ των οποίων όμως μόνον οι 25 είναι μάχιμοι, καθώς οι υπόλοιποι είναι ή άτομα με ειδικές ανάγκες (δηλαδή ανάπηροι!) ή τελούν σε αναρρωτικές άδειες, χωρίς να υπολογιστούν οι συμβασιούχοι των οποίων ο αριθμός είναι αδιευκρίνιστος. («Τα Νέα», 18.02.2012)."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου