Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Προνοιακά Επιδόματα - μπάτε σκύλοι αλέστε κι' αλεστικά μή δίνετε : πως τα τρωκτικά της διπλανής πόρτας ροκάνιζαν το προνιακό χρήμα σε αγαστή συνεργασία με επίορκους δημόσιους υπαλλήλους

Μάρκος Μπόλαρης: «Διοικητικοί και πειθαρχικοί έλεγχοι στις περιπτώσεις παρανομίας και αναζήτηση των αχρεωστήτως καταβληθέντων προνοιακών επιδομάτων».
Δήλωση του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάρκου Μπόλαρη στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1

Την αδυναμία για δεκαετίες των μηχανισμών του δημοσίου να εντοπίσουν όσους παράνομα εισέπρατταν προνοιακά επιδόματα αποκαλύπτει η διαδικασία ηλεκτρονικής απογραφής των δικαιούχων προνοιακών δικαιωμάτων, σύμφωνα με το σχετικό θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Στο ρεπορτάζ αναφέρονται ενδεικτικές περιπτώσεις παρανομίας που ζημίωναν εκατομμύρια ευρώ το ελληνικό δημόσιο. Την άρνηση υπηρεσιών να τηρούν ηλεκτρονικά στοιχεία και να καταχωρούν τα σχετικά έγγραφα αποκάλυψε, μιλώντας σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάρκος Μπόλαρης. Αναφορικά με όσους παρανόμησαν ο κ. Μπόλαρης δήλωσε πως αποτελεί υποχρέωση του κράτους να προβεί σε διοικητικούς και πειθαρχικούς ελέγχους και να αναζητήσει τα αχρεωστήτως καταβληθέντα από αυτούς που δεν τα δικαιούνται.

Μάρκος Μπόλαρης: «Υποχρέωση του κράτους να προβεί σε διοικητικούς και πειθαρχικούς ελέγχους και βεβαίως να αναζητήσει τα αχρεωστήτως καταβληθέντα από αυτούς που δεν τα δικαιούνται»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου