Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Τα παιδιά του Χίτλερ,τα χρυσά κλούβια αυγά οι σατανιστές

"O ίδιος ο Nίκος Μιχαλολιάκος αποκαλύπτουν τη λειτουργία μιας νεοναζιστικής ρατσιστικής οργάνωσης με διεθνείς διασυνδέσεις, που μνημονεύει τον... Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων»

Πίσω από τα συνθήματα «Η Ελλάδα ανήκει στους Eλληνες» και «Eξω οι ξένοι από τη χώρα», που χρησιμοποιεί η «Χρυσή Αυγή» προσπαθώντας να προσελκύσει άνεργους και απελπισμένους πολίτες οι οποίοι ζουν στα όρια της οικονομικής ανέχειας, κρύβεται μια νεοναζιστική οργάνωση που μισεί τη δημοκρατία, «λατρεύει» τον Χίτλερ και οραματίζεται το 4ο Ράιχ στην Ευρώπη.

Για έναν «Μεγάλο Aντρα του 20ού Αιώνα» κάνει λόγο ο Ν. Μιχαλολιάκος στο κείμενο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 1987 στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή», για τα 42 χρόνια από τον θάνατο του Αδόλφου Χίτλερ.
Παρά την πρόθεση να αποσιωπηθεί η λατρεία της «Χρυσής Αυγής» στο πρόσωπο του Χίτλερ, το άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου, στο τεύχος του περιοδικού της οργάνωσης τον Μάιο του 1987 με τίτλο «Χίτλερ για 1.000 χρόνια», είναι ανατριχιαστικά αποκαλυπτικό:

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον Χίτλερ «Μεγάλο Οραματιστή της Νέας Ευρώπης» και «Μεγάλο Αρχηγό» ενώ στον σφαγιαστή-αρχηγό των Ες Ες, Ρούντολφ Ες, που ζούσε τότε, αποδίδεται ο χαρακτηρισμός του σεβάσμιου γέροντα και του τελευταίου «Μεγάλου» του Εθνικοσοσιαλισμού. «ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ», αναφέρει ο Ν. Μιχαλολιάκος σε ένα κρεσέντο ναζιστικής «υπερηφάνειας», «η γοητεία του Αγκυλωτού Σταυρού, το μεγαλείο της Μαυροκόκκινης Σημαίας είναι ζωντανό, σήμερα 42 χρόνια μετά συνεχίζουμε τη Μάχη για την τελική νίκη της Ράτσας μας...

Αυτά για την ιστορία ....Τους ΕΛΛΗΝΕΣ που έδειραν στην Γερμανία οι ΝΑΖΙ τους φώναζαν έξω οι ξένοι ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΞΕΝΟΙ γιατί τους μαύρους πρίγκιπες ΟΛΟΙΙΙΙΙ τους αγαπάνε να πάρουνε μπριρ παρά την ΕΛΛΆΔΑ.

Χρυσή Αυγή ήταν και η στοά Ερμητικό Τεκτονικό Τάγμα της Χρυσαυγής που ίδρυσε ο Αλεξ Κρόουλι μεγάλος μάγος με ιδιαίτερη ψυχοπαθολογική προσωπικότητα θεωρητικός και πρακτικός του σατανισμού,ο οποίος έχει γράψει τον ύμνο στον Πάνα ( ο οποίος όταν πέθανε τον ψάλανε ως μαύρη τελετή στην νεκρωσιμή του ακολουθία.

Χρυσή Αυγή = Ύμνος εις τον Πάνα = ηλίθιοι ανεγκέφαλοι που για να καλύψουν τις δικές τους παρεκλήσεις και αδυναμίες αντλούν δύναμη από μία συλογική ηλιθιόητα.

Αν οι κομμουνιστές πρέπει να πάνε στη Βόρεια Κορέα οι χιτλερικοί που πρέπει να πάνε? Δεν έχει πουθενΑΑΑΑ..

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ξεκίνησε να εκδίδει το περιοδικό «Χρυσή Αυγή» τον Δεκέμβριο του 1980. Με έγγραφο που εμφανίζεται να χρονολογείται από το 1981, ο μετέπειτα Γενικός Γραμματέας του κόμματος κατηγορήθηκε για συνεργασία με την Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών και πως με την κωδική ονομασία "ΑΣΤΥΑΝΑΞ" λάμβανε από αυτήν μηνιαία αμοιβή 120.000 δραχμές...

Η Χρυσή Αυγή επικαλείται την απόφαση 52803/04 του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της (πριν αυτή καταργηθεί από την wordpress), σύμφωνα με την οποία το έγγραφο αυτό κρίνεται πλαστΟΟΟΟΟ ΗΛΊΘΙΟΙ..

Κάνετε μου μήνυση ΜΑΛΑΚΕΣ ( για το πλαστό αν πιάνει ο κώλος σας )...Να ερευνήσει ο εισαγγελέας ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΉ ΤΟΥΣ (ΤΆΓΜΑΤΑ ΕΦΌΔΟΥ) ,, ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΒΊΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ...


Λεχρίτες είναι οι πιο πολλοί ... Όμως όταν είσαι από οικογένεια που πρόδωσε ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ (Επανομεριτακης) και εκτελέστηκαν, αυτους τους γραφεις στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡOΧVΡΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙS ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΤΑΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.. ."

Μπούτζουκας Τηλέμαχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου