Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Καί νά σου που από το "ότι είναι νόμιμο είναι καί ηθικό" φτάσαμε στο "έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος"


Διαψεύδει ο Μεϊμαράκης τα "γαλλικά" στον Παυλόπουλο - Δίνει στην δημοσιότητα όλα τα πόθεν έσχες του

Διαψεύδει ότι είπε: "Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο. Αμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος".

 "Mε τον κ. Παυλόπουλο είμαστε φίλοι", είπε ο κ. Μεϊμαράκης στους δημοσιογράφους και διέψευσε ότι του μίλησε άσχημα με αφορμή συνέντευξλη που έδωσε ο κ. Παυλόπουλος το πρωί στον κ. Χατζηνικολάου.

Ο διάλογος με τους δημοσιογράφους:


Ευ. Μεϊμαράκης -Ο Προκόπης είναι φίλος μου

Ερώτηση: Όπως ο Γ. Καρατζαφέρης;
Ευ. Μεϊμαράκης –Ναι, ναι…

Σύμφωνα πάντως με βουλευτές που ήταν παρόντες, ο Πρόεδρος της Βουλής είπε στον κ. Παυλόπουλο με αφορμή όσα είχε πει νωρίτερα ο τελευταίος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου :
"Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο. Αμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος".

O κ. Παυλόπουλος δεν διέψευσε το περιστατικό και έδωσε μια πιο light εκδοχή:


ΕΥ. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί και έγλειφες τον Χατζηνικολάου;


ΠΡ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Που το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;


ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για τον εκρηκτικό χαρακτήρα μου;


ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό κατάλαβες;


ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντι μου.


ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου, άρα δε με αφορά.


Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Προκόπης Παυλόπουλος διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο τον δήθεν μεταξύ τους διάλογο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.


Θα δώσω όλα τα πόθεν έσχες μου στην δημοσιότητα


Εντολή να δοθούν εντός της ημέρας από τη Βουλή όλα τα «πόθεν έσχες» του από το 1989 έως σήμερα, έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ταυτόχρονα δήλωσε ότι θα συνεννοηθεί με τους νομικούς συμβούλους της Βουλής, ώστε να εξουσιοδοτηθεί η όποια αρμόδια, υπεύθυνη δημόσια αρχή, που υπάρχει στη χώρα, για να ερευνήσει και να ανοίξει οποιονδήποτε λογαριασμό έχει σε οποιαδήποτε χώρα.


Εξάλλου, κάλεσε και τον εκδότη της εφημερίδας «Real News», Νίκο Χατζηνικολάου, «να δείξει την ίδια προσωπική ευθιξία και να πράξει το ίδιο» και με τα «πόθεν έσχες» του και με τους λογαριασμούς του.


«Πιστεύω ότι και ο Νίκος θα κάνει το ίδιο. Θέλω να ξέρω ποιος είναι ο κριτής μου. Για να ξέρει και η κοινή γνώμη. Υπάρχει ο νόμος Κακλαμάνη, που αφορά και τους εκδότες. Αν έχει προσωπική ευθιξία, ας το κάνει» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Είπα και επαναλαμβάνω ότι θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να λάμψει όλη η αλήθεια. Θα δημοσιοποιήσω το πόρισμα μόλις έρθει και ο,τιδήποτε με αφορά».


Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν είναι έτοιμος να παραιτηθεί ακόμα και τώρα, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε: «Δεν μπορώ να λειτουργώ μόνο ως πρόεδρος της Βουλής. Είμαι και κομματικό στέλεχος και πατέρας και σύζυγος».

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=165011&catid=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου