Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Τι τα θέλει τα όπλα η Χρυσή αυγή;

Δώσε όπλο σε Ναζί...Ο Χίμλερ με πιστόλι το 1935
Βόλος: Προσαγωγές μετά από συμπλοκή αντιεξουσιαστών-μελών ΧΑ στο Βόλο

Συμπλοκή μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών σημειώθηκε στις 19.30 στην πόλη του Βόλου. Σύμφωνα με την Aστυνομία, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο βουλευτής της Χ.Α. Παναγιώτης Ηλιόπουλος επέδειξε πιστόλι.

Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ομάδα αντιεξουσιαστών συνεπλάκη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με ομάδα της Χρυσής Αυγής στην οποία μετείχε και ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Κατά την συμπλοκή, ο βουλευτής έβγαλε το πιστόλι που κατέχει νόμιμα, επιδεικνύοντάς το στους αντιεξουσιαστές.
Όσο οι Ναζί οπλοφορούν, η δημοκρατία κινδυνεύει...
Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και λίγο αργότερα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προσήχθησαν δώδεκα άτομα -έξι μέλη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής, και έξι αντιεξουσιαστές.
Με εντολή εισαγγελέα όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις καταθέσεις τους.

 http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2239981
πηγή ΑΜΠΕ

Ένα σχόλιο δικό μου
Τα όπλα ο βουλευτής σίγουρα έχει δικαίωμα να τα ζητήσει. Δική μου γνώμη είναι πως κάθε πολίτης με σώας τα φρένας που δεν έχει διαπράξει βίαιο ή οικονομικό έγκλημα στην ζωή του καί δεν χρωστά στην εφορία θα πρέπει να έχει διαίωμα στην οπλοκατοχή (δηλαδή με όπλο στο σπίτι, η δημόδια οπλοφορία είναι άλλο θέμα) καί στην αυτοάμυνα μέσα στην κατοικία του σε περίπτωση παραβίασης του οικογενιακού του ασύλου. Το γεγονός πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οπλίστηκαν, πρέπει να μας ανυσυχεί όλους, καί να παρακολουθούνται οι κινήσεις τους, και να μαγνητοσκοπούνται καί να φωτογραφίζονται ιδίως όταν παίρνουν μέρος σε έκτροπα. Ο λόγος είναι απλός. Μπορούν κάλιστα να φέρουν  όπλα παράνομα, να φαίνεται μέν το νόμιμο όπλο αλλά να χρησιμοποιώβνται τα παράνομα, που βρίσκονται στην αγορά με το κιλό. Άλλωστε, με γνώση του γεγονότος πως οι Χρυσαυγίτες προέρχονται κατ΄εξοχήν  από τον χώρο  του μπραβισμού της Νύχτας...τα παράνομα όπλα είναι ήδη στο σπίτι τους, ήδη στο μπουφάν τους.  Τα στιλέτα καί τα ρόπαλα σύντομα θα αντικατασταθούν κι άς μήν αμφιβάλλει κανείς γι΄αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου