Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Συνελήφθη το άτομο με το καλάσνικοφ στις συμπλοκές της Κορίνθου

συμπλοκες, καλασνικοφ, simplokes, kalasnikof
Άντε μπράβο!Να τους μαζεύουμε σίγα σιγά τους αλήτες!

Στα χέρια της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο άντρας που χρησιμοποίησε καλάσνικοφ στις συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Κόρινθο...
Η σύλληψη έγινε στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Συνελήφθησαν σήμερα πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων Κιλκίς δύο ημεδαποί: α) 28 ετών γιατί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και β) 26 ετών γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω εισήλθαν μέσω του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων στην ελληνική επικράτεια από τη F.Y.R.O.M. με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως διωκόμενοι.

Συγκεκριμένα, ο α) συνελήφθη γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε το από 09/05/2011 ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία Κορίνθου, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή και ο β) συνελήφθη γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση από το 2004 για κλοπές από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση καθώς και το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από την ελληνική επικράτεια.

Ο α) δράστης ενεπλάκη την 07-05-2011 στην Κόρινθο, σε επεισόδιο μεταξύ φιλάθλων αντιπάλων ομάδων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο ημεδαποί, ενώ από το χώρο του συμβάντος είχαν περισυλλεγεί και δώδεκα (12) κάλυκες των 7,62 mm.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου