Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Σούπερ γκάφα Μιχελάκη...

Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για "ρουσφετολογικές προσλήψεις στα ΕΛΤΑ" που όμως υπέγραψε ο Μ. Βορίδης. 
Σάλος στη Συγγρού

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη (εκτός κι αν κάποιοι εκ των έσω τον παγίδευσαν) χρεώνεται η γκάφα με την ανακοίνωση της ΝΔ  για ρουσφετολογικές προσλήψεις στα ΕΛΤΑ από το ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Μιχελάκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για «νέες ρουσφετολογικές προσλήψεις και μάλιστα λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αποδεικνύοντας πως, όχι μόνο δεν θέλει να περιορίσει το σπάταλο κράτος, αλλά το διογκώνει για ψηφοθηρικούς λόγους» ενώ έκανε σαφές ότι «ως κυβέρνηση, η ΝΔ, δεν πρόκειται να...
 αναγνωρίσει τα αποτελέσματά τους».
Όμως τι αποκαλύφθηκε στη συνέχεια; Τις προσλήψεις αυτές είχε υπογράψει ο υπουργός Μεταφορών (που ανήκει πια στη ΝΔ) Μάκης Βορίδης!
Αργά το βράδυ μάλιστα  ο κ. Βορίδης μιλώντας στο Mega στην εκπομπή «Ανατροπή» επιβεβαίωσε πως οι προσλήψεις στα ΕΛΤΑ είναι εποχιακές και έγιναν όπως κάθε χρόνο μέσω ΑΣΕΠ και απέδωσε την ανακοίνωση της ΝΔ σε «εσφαλμένη πληροφόρηση».
Στην ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρεται ότι στις 12 Μαρτίου 2012, με κοινή υπουργική απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο κ. Βενιζέλος, υπουργοί του ΠαΣοΚ ενέκριναν την πρόσληψη από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) 2.340 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις (ΚΥΑ 12075 ΕΓΔΕΚΟ 2645/12.03.2012).
Στη συνέχεια απάντησε το ΠΑΣΟΚ: «Επειδή είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την προκλητική ανοησία από το προκλητικό θράσος, θα έπρεπε να υποδείξει κανείς στον Εκπρόσωπο της ΝΔ να απευθυνθεί στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βορίδη, νέο και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ που την εκπροσωπεί στην κυβέρνηση, ο οποίος επιμόνως ζήτησε από την τετραμελή εξ υπουργών επιτροπή την έγκριση αυτών των προσλήψεων, όπως γίνεται παγίως κάθε χρόνο την περίοδο αυτή»..
«Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Βορίδη και ας ζητήσει ο πρώτος συγγνώμη από το ΠαΣοΚ εκ μέρους της ΝΔ», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ.
Έτσι στη λεωφόρο Συγγρού τρέχουν και δεν φτάνουν ενώ οι ουκ ολίγοι άσπονδοι φίλοι του κ. Μιχελάκη δεν κρύβουν τα γέλια τους. Το θέμα που έχει δημιουργηθεί όμως σε βάρος του είναι μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου