Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Το κοινοβουλευτικό έργο των Χρυσαγιτών εμπλουτίζεται με χρληση ωμής βία

Μετά την προπόνηση σε κεφάλια μεταναστών η μαφιόζικη βία  επεκτείνεται τώρα καί στους Έλληνες

Κόμμα Δημοσίων Υπαλλήλλων εναντίον Κόμματος Μπράβων-Προστατών Νύχτας:  0-1

Οι Βουλευτές συνηθίζουν προς το παρών στο να τρώνε ξύλο με την αστυνομία να παίρνει μάτι. Σε λίγο θα τους σφάζουν...και η αστυνομία θα παίρνει μέρος. 
Με γλυκανάλατες Συριζιανές καταγγελτικές ανακοινώσεις όμως και χωρίς κάν αποπομπή από το σώμα,  
δεν πρόκειται να σταματήσει ο Ναζισμός!

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Κουκούτσης, δάρτης του γυναικείου φύλου
Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Αθήνας Πέτρο Κωνσταντίνου και τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας Τζαβέντ Ασλάμ, μετά το χθεσινό Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο μπήκαν στη Βουλή για την επίδοση σχετικού ψηφίσματος στον Ε.Μειμαράκη.
Όπως αναφέρει το alterthess.gr, κατά την έξοδο τους από τους κοινοβούλιο και ενώ βρίσκονταν ακόμη στο προαύλιο της βουλής δέχτηκαν τη βίαιη επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση, ο οποίος αφού όρμηξε εναντίον των κ.Ασλάμ και Κωνσταντίνου, προπηλάκισε και τη βουλευτινά του ΣΥΡΙΖΑ που παρενέβη.
Καταγγέλει τον ξυλοδαρμό της...και θα του κάνουν ΝΤΑ!
Εντύπωση προκαλεί όμως και η αντίδραση των αστυνομικών της βουλής που παρατηρούσαν ατάραχοι τον Χρυσαυγίτη τραμπούκο βουλευτή να επιτίθεται σε βουλευτή και δημοτικό σύμβουλο, ενώ ενήργησαν μόνο ο όταν ο Κουκούτσης επιχείρησε να χτυπήσει τη Βασιλική Κατριβάνου.
Σε δηλώσεις της στην εν λόγω ιστοσελίδα, η κ.Κατριβάνου κάνει λόγο “για βία από την πλευρά της Χρυσής Αυγής που δεν γνωρίζει όρια”, για να συμπληρώσει ότι “είδαμε ότι ακόμη και μέσα στο Κοινοβούλιο οι Χρυσαυγίτες με θράσος βάλλουν εναντίον όλων”.
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ αναφέρει ότι "καταγγέλλουμε την τραμπούκικη επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση ενάντια στην αντιπροσωπεία της χτεσινής αντιρατσιστικής πορείας, η οποία επέδωσε ψήφισμα στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής επιτέθηκε με σπρωξιές, βρισιές και απειλές, στον δημοτικό σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρο Κωνσταντίνου, τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Άσλαμ, και στη συνέχεια στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Βασιλική Κατριβάνου. Μετά την καθυστερημένη παρέμβαση της φρουράς της Βουλής, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απήλθε μαινόμενος και συνεχίζοντας τις απειλές".
"Το περιστατικό μπορεί να μοιάζει σταγόνα στον ωκεανό της ρατσιστικής βίας που δέχονται καθημερινά οι μετανάστες. Ωστόσο, καταδεικνύει ότι η βία της Χρυσής Αυγής δεν γνωρίζει κανένα περιορισμό, ούτε καν στον περίβολο του Κοινοβουλίου, και αποτελεί απειλή για όλους και όλες μας. Βέβαια, η βία αυτή, ταυτόχρονα, είναι απολύτως επιλεκτική και στρέφεται μόνο ενάντια στους αδύναμους" καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου