Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Με σύνθημα "Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟΣ!", υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας έβαλε την κόρη του στην ΕΡΤ


Σε άλλη μία πολιτικά συγκινητική κίνηση μείωσης της ανεργίας νέων η ΕΡΤ προσέλαβε, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους»  την κόρη του πρώην υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Σαλαγκούδη, Ανθή, που είναι και δημοτική σύμβουλος του Κ. Γκιουλέκα στη Θεσσαλονίκη.Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι προσελήφθη ως προσωπικό ειδικών θέσεων.


ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ: Αυτή είναι η κόρη του υπουργού που πήγε στην ΕΡΤ

ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ: Αυτή είναι η κόρη του υπουργού που πήγε στην ΕΡΤ

1400
 
 
39
 
 
 
 

Αντιδράσεις και πικρόχολα σχόλια έχει προκαλέσει η είδηση, ότι προσέλαβαν στην ΕΡΤ την κόρη του πρώην υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Σαλαγκούδη, Ανθή, που είναι και δημοτική σύμβουλος του Κ. Γκιουλέκα στη Θεσσαλονίκη.
Δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ αναφέρει, ότι προσελήφθη ως προσωπικό ειδικών θέσεων.
Η Ανθή Σαλακούδη, που στα blog και site της Μακεδονίας περιγράφεται ως «ωραία», «ταλαντούχα», «εντυπωσιακή», έχει το τηλεοπτικό της παρελθόν:
Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Η μέχρι σήμερα δημοσιογραφική της δράση περιλαμβάνει τα εξής:Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου ΕΠΙΛΟΓΕΣ και ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της ΝΕΤ με το Δημήτρη Οικονόμου και το Βασίλη Λυριτζή. Παράλληλα ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας. Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα.
Βεβαίως, η κοπέλα είναι βαμμένη γαλάζια, αφού πέρα από κόρη πρώην υπουργού είναι ενεργό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και φυσικά δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Ας τη θαυμάσουμε σε ορισμένες χαρακτηριστικές φωτογραφίες της:

http://www.tsantiri.gr/tileorasi/anthi-salagkoudi-afti-ine-i-kori-tou-ipourgou-pou-pige-stin-ert.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου