Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ, ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ, ΜΠΑΡ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΓΡΙΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΥΕΙ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΙ !!!...τί είναι;

Χρυσή Αυγή: Tώρα επισκευάζει και..δρόμους! 
Tα παλιά τα κόλπα της Ιταλικής ΜΑΦΙΑΣ, καί των λαθρεμπόρων ναρκωτικών της Κολομβίας, που τα ακολουθούν  όλες οι ολοκληρωτικών διαθέσεων πολιτικές καί άλλες σέχτες ανά τον κόσμο, από τους Ταλιμπάν  καί τους Γιεχωβάδες έως την Χρυσή Αυγή.  Εδώ, οι Μουσουλμάνοι Αδελφοί μοιράζουν φαγητό σε φτωχογειτονιές του Καϊρου γιά το Ραμαζάνι. 
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ 
Στελέχη της Χρυσής Αυγής επισκεύασαν το οδικό δίκτυο στο χωριό Χρυσοβίτσα Μετσόβου.

Δίχως να ενημερώσει τη δημοτική αρχή, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της Χρυσής Αυγής κ. Ιάσονας Μπίμπος, με τη βοήθεια μελών του κόμματος, και τη βοήθεια κατοίκων της Χρυσοβίτσας επισκεύασαν δρόμους του χωριού.

Αγνοώντας επιδεικτικά τη δημοτική αρχή Μετσόβου, στη διοικητική ευθύνη του οποίου ανήκει το χωριό, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής έστησαν το νέο επικοινωνιακό τους παιχνίδι.

Παρά τις διθυραμβικές αναφορές του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής για την επιτυχία που σημείωσαν τα έργα οδοποιίας στον οικισμό Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων, τα πράγματα περιπλέχθηκαν καθώς στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μπίμπος εμφάνισε τον δήμαρχο Μετσόβου να επικροτεί την ενέργεια του και να την επαινεί.

Διαβάστε την ανακοίνωση του στελέχους της Χρυσής Αυγής:

 "Στα πλαίσια των προεκλογικών δεσμεύσεων και εξαγγελιών του Αρχηγού και Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου, για έμπρακτη στήριξη του κινήματος σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια σε ελληνικές οικογένειες, η δράση πλέον δεν σταματά στη διανομή τροφίμων, τράπεζα αίματος κλπ από μέλη της χρυσής αυγής. Επεκτείνεται όπου χρειαστεί, και συγκεκριμένα και σε επισκευές τοπικών οδικών δικτύων. Μετά από εκκλήσεις κατοίκων στην ορεινή Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων του δήμου Μετσόβου σε μέλη της χρυσής αυγής, προ ημερών μαζί με κατοίκους στο χωριό επισκευάστηκαν αρκετοί δρόμοι του χωριού. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής για να επισκευάσουν τους δρόμους της Χρυσοβίτσας χρησιμοποίησαν μέχρι και δικά τους μηχανήματα μικρού τύπου (bobcat). Το γεγονός αυτό έφερε μεγάλη ανακούφιση σε πολλές οικογένειες, αφού η Χρυσοβίτσα είναι ένα ορεινό χωριό και το φθινόπωρο και ο χειμώνας, ξεκινούν από νωρίς, με βροχοπτώσεις ακόμα και χιόνια (όπως και αυτές τις μέρες). Πολλοί κάτοικοι του χωρίου τώρα, θέλοντας να ευχαριστήσουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής τους απένειμαν τον τίτλο της ΜΟΜΑ, και αυτό γιατί τα μέλη της Χρυσής Αυγής αυτές τις μέρες εργαζόταν με φόρμες παραλλαγής. Αν τώρα κάποιοι δύσπιστοι έχουν αμφιβολίες για την δράση αυτή που έλαβε χώρα στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων του δήμου Μετσόβου, μπορούν να απευθυνθούν στον αγαπητό δήμαρχο Μετσόβου, ο οποίος και ευχαρίστησε τα μέλη της Χρυσής Αυγής για αυτήν την έμπρακτη στήριξη στο δήμο Μετσόβου".

Οι δημοσιογράφοι των Ιωαννίνων, ακολουθώντας την προτροπή του στελέχους της Χρυσής Αυγής απευθύνθηκαν στον δήμαρχο Μετσόβου κ. Νίκο Τσομπίκο, ο οποίος, ωστόσο, διέψευσε όσα υποστήριξε ο κ. Μπίμπος.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο   Δήμος Μετσόβου:

"Καθιστούμε σαφές ότι ο δήμαρχος Μετσόβου, Τσομπίκος Νικόλαος, αν και εκτιμά κάθε εθελοντική κίνηση των πολιτών για προσφορά, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ευχαρίστησε τα μέλη της Χρυσής Αυγής για το συγκεκριμένο γεγονός, πόσο μάλλον αφού ενημερώθηκε για την επισκευή των δρόμων και τις δήθεν ευχαριστίες του από ιστολόγιο. Σε κάθε περίπτωση ουδείς δύναται να αντικαταστήσει την τεχνική υπηρεσία του δήμου, η οποία και είναι αρμόδια για την επισκευή του οδικού δικτύου".

Μ’ αυτά και μ’ αυτά έλαβε χώρα η επικοινωνιακή φιέστα της.. ΜΟΜΑ στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων.

Δεκτή η προσφορά. Χίλιες φορές να κλείνουν τρύπες του οδικού δικτύου, παρά να ανοίγουν κεφάλια μεταναστών.

http://www.axortagos.gr/xrisi-avgi-tora-episkevazei-kai-dromous_2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου