Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

«Ένας γνώστης της τουρκικής, απόστρατος στρατηγός δημιουργεί κόμμα στην Ελλάδα»Θα καλύψει το δεξιό χώρο, αν ακολουθήσει την πολιτική του στάση, ο πρώην διοικητής των χερσαίων δυνάμεων, απόστρατος Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης (61 ετών) που αποστρατεύθηκε πέρσι, όπως του έχει προταθεί.
Σύμφωνα με την εβδομαδιαία ελληνική εφημερίδα ‘Παραπολιτικά’ μέσα στο στείρο πολιτικό φάσμα, θα επιδιώξει να ιδρύσει ένα νέο κόμμα με τη φιλοδοξία να δώσει ελπίδα στο λαό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα καλύψει το χώρο δεξιά από το κεντροδεξιό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Το θέμα εκτός και την εφημερίδα ‘Παραπολιτικά’ έγινε γνωστό και από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, όπου αναφέρουν τη νέα πολιτική πρωτοβουλία ως «Ένας Παπάγος» (πρώην αρχηγός ΓΕΣ και αναπληρωτής πρωθυπουργός) είναι απαραίτητος για τη χώρα».
Ο Φράγκος Φραγκούλης γεννήθηκε στη ‘Δυτική Θράκη’ στην Κομοτηνή και μιλά τα τουρκικά.
Ο Φραγκούλης υπηρέτησε δύο θητείες στην Άγκυρα και πριν από λίγο καιρό έγραψε ένα βιβλίο «Ποια Τουρκία ; Ποιοι Τούρκοι ;» και είχε στο εξώφυλλο τον Μωάμεθ Β΄ τον Κατακτητή, τον Μουσταφά Κεμάλ και τον Ερντογάν διατυπώνοντας την άποψη ότι δεν είναι Τούρκοι.
Ο Φράγκος, όμως, σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι ο Ερντογάν «είναι ένας ηγέτης παράδειγμα για εμάς».
Ο Φράγκος Φραγκούλης πριν αποστρατευθεί ήταν επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας, γράφει το δημοσίευμα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου