Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

καί ΚΛΕΦΤΕΣ! ΚΛΕΦΤΕΣ! ΚΛΕΦΤΕΣ!...εκτός από φονιάδες!

"Κλέφτες", λοιπόν είναι η πολεμική κραυγή που αλαλάζουν τα ανεγκέφαλα Χρυσαυγιτόπουλα κάθε φορά που ξεροσταλιάζουν έξω από τα δικαστήρια, διαμαρτυρόμενα γιά την προφυλάκιση της συμμορίας των αρχηγών τους.

Ώς τώρα νομίζαμε πως η πολιτική επιλογή που προσέφερε στον Έλληνα πολίτη ο Ελληνιοκός Ναζισμός ήταν διτή: 
Α. Εκείνους, τους (συστημικούς) ΚΛΕΦΤΕΣ ή 
Β. Εμάς (τους "αντισυστημικούς") ΦΟΝΙΑΔΕΣ!...
 Αυτά τα χέρια μας έλεγε ο κοντόχοντρος Φύρρερ στην ομιλία του το καλοκαίρι του 2013, είναι ΚΑΘΑΡΑ! (εννοούσε πως μπορεί μεν να είναι αιματοβαμμένα αλλά τουλάχιστον δεν έκλεψαν δημόσιο χρήμα).
Τώρα τα πράγματα συγχέονται...ή άλλως, ξεκαθαρίζονται!
Διαβάζουμε:

"Λαγός: Ανεργος με 150.000 ευρώ 14/01/2014 
Λαγός: Ανεργος με 150.000 ευρώ


Γνωστός "άνεργος" πολιτικός με τα καθαρά -πλήν αλυσοδεμένα πλέον- χέρια, τα 150 χιλιάδες ευρώ στην Κύπρο καί υπεράκτιες εταιρίες φοροδιαφυγής.

Ο Γιάννης Λαγός που δήλωνε άνεργος βρέθηκε με λογαριασμό 150 χιλιάδων ευρώ - Στην Κύπρο οι παράκτιες εταιρείες στελέχους της οργάνωσης. Εντοπίστηκαν off shore και λογαριασμός εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που ανήκουν στην ΧΑ.

Δύο off shore εταιρείες στην Κύπρο που φαίνεται να ανήκουν σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής το οποίο σχετίζεται με τα οικονομικά του κόμματος έχουν εντοπίσει οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ. Παράλληλα, από τον μέχρι στιγμής έλεγχο εντοπίσθηκαν 150.000 ευρώ σε λογαριασμό του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού, ο οποίος δήλωνε άνεργος..."
http://www.pelop.gr/?page=article&DocID=158607

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου