Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Μιά κασιδιάρικη θεώρηση της Ιστορίας : η "ιδιοφυϊα του Χίτλερ" καί "η αναγεννητική πορεία του εθνικοσοσιαλισμού"

Είναι γνωστό σε όλους πως η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι Ναζιστική οργάνωση, και ουδεμία σχέση έχει με το εθνικοσοσιαλιστικό - Ναζιστικ'ό κόμμα του Χίτλερ, το κόμμα που ματοκύλισε την ανθρωπότητα καί σκόρπισε την πείνα καί τον θάνατο σε όλη την Ευρώπη, καί στην Ελλάδα!
Παρόλη την λάσπη που της ρίχνουν τα κομμούνια κάθε χρειάς, είναι κοινός πλέον τόπος πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα νόμιμο Ελληνικό εθνικιστικό κόμμα που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τους Χιτλερικούς Ναζί που ρήμαξαν καί ματοκύλισαν την Ελλάδα των παπούδων μας, που δώρισαν την Μισή Μακεδονία καί ολόκληρη την Θράκη στους Βούλγαρους καί που κατέσφαξαν 700.000 Έλληνες πατριώτες, γέρους γυναίκες και παιδιά.
Όχι, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, το επαναλαμβάνουν συνέχεια οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες άλλωστε, ΔΕΝ ΕΧΕΙ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον ΧΙΤΛΕΡ ή τον ΝΑΖΙΣΜΟ! 
Γιά του λόγου το αληθές διαβάζουμε το σχετικά πρόσφατο άρθρο (20 Απριλίου 2011, όχι το 198...τόσο) του κοινοβουλευτικού πλέον εκπροσώπου του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη:



Υπενθυμίζουμε πως το άρθρο αυτό γράφτηκε έναν μόλις χρόνο πρίν αλλάξουν τα φλάμπουρα του Λαικού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή καί από Μαυρολευκοκόκκινα γίνουν ...γαλανόλευκα!
Μ.Η.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου