Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ Παρακώλυση Δικαιοσύνης (που σε άλλες χώρες -πχ ΗΠΑ- επισύρει ποινή πολυετούς φυλάκισης) από τον Ν. Μιχαλολιάκο

Εντολή Μιχαλολιάκου: Εξαφανίστε τα όλα


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/349879/entoli-mihaloliakoy-exafaniste-ta-ola#ixzz2fpuVgET2Με εντολή Μιχαλολιάκου, τις νύχτες Πέμπτης και Παρασκευής, στελέχη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής μπήκαν στα κομματικά γραφεία της Αθήνας και της επαρχίας και κατέστρεψαν ή απέσυραν όλα τα στοιχεία που εμφανίζουν την εγκληματική δράση των στελεχών ή και απλών μελών της Χ.Α.

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Ονόματα υποστηρικτών του φασιστικού κόμματος, εντός και εκτός κρατικής μηχανής (π.χ αστυνομικών, αξιωματικών του στρατού, εκπαιδευτών για «αντάρτικο πόλεων» κ.λ.π), οργανογράμματα για την εσωτερική επικοινωνία επιτελών της Χ.Α και ταγμάτων εφόδου, σχέδια επιχειρήσεων κατά αλλοδαπών και αντιφρονούντων, τηλέφωνα μελών και πηγών πληροφοριών, προγράμματα εκπαίδευσης για πολεμικές επιχειρήσεις και σκοποβολή με πραγματικά πυρά, οικονομικά στοιχεία αγοράς υλικών και πληρωμής μισθών και ημερομισθίων σε εκατοντάδες «υπαλλήλους» του φασιστικού κόμματος, κάηκαν ή καταστράφηκαν τα αποτυπώματά τους σε ηλεκτρονικούς δίσκους.
Πολλά στοιχεία από τη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής και της ηγεσίας της έχουν μεταφερθεί σε σπίτια απλών, αφανών μελών της και έχουν ήδη καταχωνιαστεί σε σημεία που είναι αδύνατο να τα βρει η αστυνομική έρευνα.
Οι πληροφορίες αυτές έχουν φτάσει ήδη στο ΣΔΟΕ, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στην ΕΥΠ, που δεν περιμένουν πλέον εντυπωσιακές ανακαλύψεις από τις έρευνες που κάνουν ΣΔΟΕ και αστυνομία στα γραφεία της Χ.Α σε όλη την Ελλάδα.
Η εντολή του αρχηγού Μιχαλολιάκου στα πρωτοπαλίκαρά του, ΚασιδάρηΠαναγιώταρο και Λαγό, δόθηκε αστραπιαία λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του παιδιού στο Κερατσίνι και ήταν μία και μοναδική: εξαφανίστε τα όλα.
Τα πλέον όμως εντυπωσιακά στοιχεία, τα οποία θα δημιουργήσουν πάταγο όταν δημοσιευθούν, προέρχονται από την έρευνα στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις τη νύχτα της Τετάρτης μεταξύ στελεχών της Χ.Α, ταγμάτων εφόδου και ορισμένων αστυνομικών.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/349879/entoli-mihaloliakoy-exafaniste-ta-ola#ixzz2fptqy1mp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου