Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

15 προσαγωγές στο Πέραμα

Αρκετά 24ωρα μετά την περασμένη Πέμπτη με τη δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, η αστυνομία προχώρησε απόψε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στην περιοχή και 15 προσαγωγές χρυσαυγιτών.
Αιμόφυρτος στο ΕΚΑΒ το μέλος του ΚΚΕ, και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης που δέχθηκε τη φασιστική επίθεσηΑιμόφυρτος στο ΕΚΑΒ το μέλος του ΚΚΕ, και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης που δέχθηκε τη φασιστική επίθεσηΗ δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών εις βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στο Πέραμα, είχε ως αποτέλεσμα εννέα τραυματίες, 24 προσαγωγές, καταγγελίες για ολιγωρία της ΕΛ.ΑΣ. και ζημιές σε αυτοκίνητα. Απολογισμός μιας αιματηρής επίθεσης, που αυτή τη φορά έχει ονοματεπώνυμο. Τη διενέργεια έρευνας για την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση κρατική ασφάλειας.
Tο απόγευμα ης Τρίτης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στην ίδια περιοχή από ναυτεργατικά σωματεία, συνδικάτα και σωματεία της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, με αφορμή την αιματηρή επίθεση που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα ομάδα μελών του ΚΚΕ.
 

newsroom enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου