Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του "Δένδρου της Αγάπης" στις Σέρρες

Σε παράκρουση  το σύστημα Αραμπατζή-Ελευθεριάδου εν μέσω πανικού γιά την αποκάληψη τους από τον Υφ. κ. Μάρκου Μπόλαρη. Διοργάνωναν το πάρτυ καταλήστευσης δημόσιου χρήματος από εράνους, καί μόνον ένα στα τέσσερα ευρώ πήγαιναν για τους σκοπούς του Δένδρου...τα άλλα καπνός!
Οχετός εναντίον του Μάρκου Μπόλαρη (του ΠΑΣΟΚ) καί της Μαρίας Κόλιας-Τσαρουχά (της Νέας Δημοκρατίας) μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Δικτύου Αραμπατζή, ενώ θλιβεροί κολαούζοι στην συγκάλυψη του ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ τα τοπικά πολιτικά στρουμφάκια κ.κ.Κουτμερίδης, Τζελέπης  και Λεονταρίδης.


Άρθρο του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Σερρών

Τιμούμε τους βουλευτές Μ.Μπόλαρη και Μ.Κόλια-Τσαρουχά για τη σθεναρή και υπεύθυνη στάση τους, στις Ορέξεις Αραμπατζή. Αποτελούν παράδειγμα για μίμηση για ιδιοτελείς και αδαείς ή αφελείς.

Θλιβερή η στήριξη Αραμπατζή των κ. Βουλευτών Τζελέπη, Κουτμερίδη και Λεονταρίδη (με πρόσχημα το «δέντρο της αγάπης»).      Η ακροδεξιού ύφους, ενορχηστρωμένη και αήθης εμπάθεια κατά του συμπολίτη μας Υφυπουργού Μάρκου Μπόλαρη από το κανάλι των Αδελφών Αραμπατζή άφησε άφωνη την Σερραϊκή Κοινωνία. 
      Πρωταγωνίστρια της ορχήστρας η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών κ.Στέλλα Ελευθεριάδου, η οποία διατηρεί εξόχως επιλεκτικές σχέσεις με το κανάλι των πιο πάνω κυρίων.
 Πρόσχημα της αήθους εμπάθειας, η ερμηνεία των προθέσεων του υφυπουργού ως προς την αδειοδότηση διενέργειας του περίφημου «τηλεμαραθώνιου αγάπης»,τη διαφήμιση του οποίου επιλεκτικά αναθέτει η κ. Ελευθεριάδου στους κ.κ.Αραμπατζή, οκτώ συνεχή χρόνια
τώρα, αποκλείοντας τα άλλα τοπικά κανάλια.
    Σύμφωνα με πληροφορίες μας η καθυστέρηση της αδειοδότησης οφείλεται αποκλειστικά σε υπαιτιότητα του Λυκείου, το οποίο δεν προσκόμισε έγκαιρα τα υπό του νόμου προβλεπόμενα δικαιολογητικά, η σχετική δε άδεια χορηγήθηκε από τον αρμόδιο  γεν. γραμματέα του Υπουργείου μετά την αποστολή όλων των δικαιολογητικών. Σημειώνεται πως ο τρόπος οργάνωσης και διεξαγωγής του γνωστού «δέντρου της αγάπης» και του «τηλεμαραθώνιου» με την εμπλοκή διαφόρων χορηγών μεταξύ Λυκείου και «ΔΙΚΤΥΟΥ» σκανδαλίζουν εδώ και χρόνια τη Σερραϊκή κοινωνία για την «αποτελεσματικότητά» τους και αποτέλεσαν αντικείμενο δυσμενών σχολίων καθώς και έρευνας των διωκτικών αρχών, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.
      Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε επίσης στον Σερραϊκό λαό η θλιβερή ανάμειξη των βουλευτών κ.κ.Κουτμερίδη, Τζελέπη και Λεονταρίδη, οι οποίοι πρόθυμα και για δικούς τους ανταγωνιστικούς ψηφοθηρικούς λόγους έσπευσαν στην προχθεσινή αήθη ενορχηστρωμένη κατά του Μάρκου Μπόλαρη εκπομπή στο «ΔΙΚΤΥΟ», να καταφερθούν κατά του συναδέλφου τους προς χάριν του κ.Αραμπατζή ,ανταποδίδοντας την αμφίβολη τηλεοπτική φιλοξενία που τους παρέχει, αγνοώντας προφανώς ότι τους εκθέτει.
       Τιμώ τους βουλευτές μας Μάρκο Μπόλαρη  και Μαρία Κόλια-Τσαρουχά  για τη σθεναρή έντιμη στάση τους και την αντίστασή τους στις ορέξεις των Αδελφών Αραμπατζή και τα παραρτήματά τους. Αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για τους λιπόψυχους, τους άνευ λόγου και ουσίας ιδιοτελείς, ακόμη και για τους αφελώς αδαείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου