Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Σκοπιανοί: "Αν ξανασηκώσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού πανό για τη Μακεδονία...

...εμείς θα σηκώσουμε δεκαπλάσιο" !

Ελλάδα σου ευχόματε ΚΑΛΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ
Πριν από λίγο, τηλεφώνησα στον φίλο μου τον Ζόραν, υπάλληλο του "ΟΤΕ" από τα Σκόπια, ο οποίος είναι οπαδός της Βαρντάρ. (η Βαρντάρ Σκοπίων έχει 2 συνδέσμους, τους...Κομίτι και τους Τιτάνι. Ελληνικότατα ονόματα !) 
-Ήσουνα στο γήπεδο χθές; τον ρωτώ
-Ήμουν, μου λέει και ξέρω, ξέρω, θα μου πείς για το πανό!
-Γιατί ρε συ του λέω κάνετε τέτοιες μ@λακίες και ..
σηκώσατε πανό εναντίον μας;
-Μα και σείς το ίδιο κάνατε μου λέει!
-Πότε ρε συ; του λέω σηκώσαμε πανό, εναντίον σας;
- Στο Καραϊσκάκη, μου απαντά, σηκώσατε πανό που έλεγε "Macedonia is Greek". Αυτό δεν το περιμέναμε ! Μέχρι τώρα έχουμε δεί τέτοια πανό, στις ομάδες της Θεσσαλονίκης κι αυτό το κατανοούμε. Όχι όμως και στον Πειραιά !!!!!!
Το πανό που ...ενόχλησε τους Σκοπιανούς...
Το περίμεναν από τον ΠΑΟΚ αλλα τους...πλήγωσε ο Ολυμπιακός!
Καταλαβαίνετε το σκεπτικό τους; Οι γείτονές μας παρεξηγούνται όταν μιλούν για ελληνική Μακεδονία, οι υπόλοιποι Έλληνες ! Θεωρούν ισοδύναμο το "Η Μακεδονία είναι ελληνική" με το "Ελλάδα, καλή χρεοκοπία". Θωρούν ότι, όταν κάποιος Αθηναίος, Πειραιώτης κλπ, λέει ότι η Μακεδονία είναι ελληνική, προκαλεί !
Έκλεισα λέγοντάς του, ότι αν πιάσει η ευχή τους, οι μισοί συμπατριώτες του θα μείνουν άνεργοι, αφού η οικονομία της FYROM στηρίζεται στις ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί, που δίνουν δουλειά σε πάνω από 50.000 Σκοπιανούς !
Έκλεισε λέγοντάς μου, ότι αν ξανατολμήσουν (!!!) οι οπαδοί του Ολυμπιακού να σηκώσουν πανό, που να λέει "Macedonia is Greek", αυτοί θα σηκώσουν δεκαπλάσιο σε μέγεθος, εναντίον της Ελλάδας !
Τρέλα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου