Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

«Κοπανατζήδες» στο Δημόσιο εντόπισαν οι επιθεωρητές...υπερβολές!..δεν γίνονται εν Ελλάδι αυτά!

Μέσα στο χάος, οι μέν παραβατικοί ΔΥ δεν λένε να καταλάβουν πως λειτουργούν με την ανύπαρκτη πλέον ανοχή της υπόλοιπης κοινωνίας στο κόκκινο, οι δέ νομότυπα εργαζόμενοι ΔΥ δεν εννοούν να σταματήσουν την κάλυψη των παραβατικών καί των τεμπέληδων, και συνταυτίζονται, γινόμενοι θύματα τελικά οι ίδιοι των οριζόντιων μέτρων, καλύπτοντας τους βρώμικους. Η χώρα αυτή έχει ανάγκη από θεσμούς καί άς μήν τα ρίχνουμε όλα στους πολιτικούς καί στους δικαστές, το είπαμε και το γνωρίζουμ, το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει, επομένως λύσεις από τα κάτω είναι όχι μόνον επιτρεπές αλλά καί επιβεβλημένες υπό συνθήκες διαφθοράς σαν αυτήν του Ελληνικού δήθεν κράτους.
Κτυπήστε την διεύθυνση γιά το σχετικό βιντεάκι:
«Κοπανατζήδες» στο Δημόσιο εντόπισαν οι επιθεωρητές
ΟΧΙ τίποτε άλλο, αλλά μας βγαίνει και ο κ. υπουργός λέγε με "τοστιέρα Ζήμενς" με την ρομφαία του αδέκαστου και παρουσιάζεται σαν αδιάφθορος κριτής δικαίων καί αδίκων...

1 σχόλιο:

  1. Η πολιτεία δια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αποπροσανατολίζει λέγοντας για δημοσίους υπαλλήλους που πήραν αναρρωτικές, χαρακτηρίζοντας τους ως κοπανατζήδες. Κάθε άνθρωπος έχει την ατυχία να ασθενήσει. Ο υπάλληλος υποβάλλει αίτηση στην υπηρεσία του μαζί με την γνωμάτευση από νοσοκομείο. κατόπιν εξετάζεται ο υπάλληλος από πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή. Εάν η υπηρεσία του υπαλλήλου δεν έστειλε γιατρό στο σπίτι του, δεν φταίει γι’ αυτό ο υπάλληλος, αλλά η υπηρεσία του. Γιατί το κράτος εν όψη απολύσεων διαστρεβλώνει τα πιο πάνω; Θέλει να προετοιμάσει την κοινή γνώμη και παράλληλα να διασώσει τους χιλιάδες παράνομα προσληφθέντες τα 14 τελευταία χρόνια, που τους έκαναν αορίστου χρόνου, με ψεύτικες προϋπηρεσίες, όπως σε ΑΕΙ στην Αθήνα, που είναι συγγενείς καθηγητών, υπαλλήλων κ.λπ.. Οι επινοήσεις, οι μεθοδεύσεις, και η προπαγάνδα τους είναι ανεξάντλητη. Έφτασαν στο σημείο δόλια να ξαναστήσουν τον Καιάδα για υπαλλήλους που είχαν την ατυχία να ασθενήσουν (από ίωση μέχρι καρκίνο). Υποβολείς όλων αυτών οι μεγαλοεπίορκοι, που έκαναν αυτές τις προσλήψεις. Αυτά αν δεν είναι βρώμικη προπαγάνδα, διασύροντας ασθενείς, τότε τι είναι; Να διώξουν και να απολύσουν τους πιο πάνω παράνομα προσληφθέντες, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή (αυτά πάνε παρέα). Όμως είναι αμετανόητοι και αδίστακτοι, ότι μπορούν μηχανορραφούν για να τους σώσουν τους ημέτερους. Εξάλλου με αυτές τις μεθόδους κατέστρεψαν την Ελλάδα. Δεν αλλάζουν, ότι και να λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή