Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Κομπλεξικός Αλβανός πολιτικός της ΠΓΔΜ ξεσπάει στον Αντώνη Σαμαρά!

Τα όρια της φαιδρότητας ξεπέρασε… με ευκολία ο ηγέτης της αλβανικής αντιπολίτευσης(DPA) στην ΠΓΔΜ, Μέντουχ Θάτσι, χωρίς λόγο και αιτία απευθύνθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό ανακαλύπτοντας… μίσος των Ελλήνων κατά όλων των λαών της περιοχής (ίσως και να έχει «σαλτάρει» ο άνθρωπος, μην τον ξεσυνεριζόμαστε!), επειδή οι ελληνικές συνοριακές αρχές στα ελληνοτουρκικά σύνορα, δεν επέτρεψαν στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε να εισέλθει στους ελληνικούς δρόμους, επειδή ο οδηγός του δεν διέθετε διεθνές δίπλωμα οδήγησης!

Η αιτιολογία αυτή δεν του ήταν αρκετή, οπότε σε επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά καταγγέλλει τις ελληνικές αρχές για «αδύναμης αιτιολόγησης» της άρνησής τους να του επιτρέψουν την είσοδο. Είχε μεταβεί για να υποβάλλει τα σέβη του στον Ερντογάν με την ευκαιρία του συνεδρίου του ισλαμικού κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, του AKP, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο «εξόργισε τους Έλληνες! Χεσ*^$@με ρε φίλε!
Ενώ αρνείται να συμμορφωθεί με στοιχειώδεις κανόνες που ισχύουν για λόγους οδικής ασφαλείας στην Ευρώπη (ίσως ο ίδιος οδηγεί… κάρο) κατηγορεί τους Έλληνες συλλήβδην για αντιευρωπαϊκή συμπεριφορά! «Ενώ εμείς, ως λαός, βαδίζουμε προς τη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, η δική σας κυβέρνηση και ο λαός σας, δυστυχώς, οδεύουν προς την αντίθετη κατεύθυνση, μετατρεπόμενοι σε ένα κακό παράδειγμα, όχι μόνο από οικονομικής αλλά και από πολιτισμικής άποψης, καθώς και όσον αφορά στη λειτουργία της δημοκρατίας.
»Χωρίς κανένα σεβασμό προς εσάς και την κυβέρνησή σας, δυστυχώς, όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους Αλβανούς, η Ελλάδα εξακολουθεί να παραμένει στη μνήμη μας ως η χώρα που συνεχίζει να τρέφει εχθρότητα όχι μόνο προς τον δικό μου λαό, αλλά και προς τους άλλους λαούς της περιοχής», είναι τα απίθανα λόγια που απευθύνει στον πρωθυπουργό! Και με την ευκαιρία, έριξε μέσα στην επιστολή και λίγη… Τσαμουριά! Απίθανος!
Παρότι είναι προφανές ότι οι ηγέτες χωρών δεν είναι δυνατόν να ασχολούνται με τέτοια νούμερα που παριστάνουν τους υπεύθυνους πολιτικούς, το Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια ανέλαβε να του απαντήσει, τηρώντας τους στοιχειώδεις κανόνες διπλωματικής αβρότητας, με την κάτωθι επιστολή.
«Ο κ. Τάτσι πρέπει να καταλάβει ότι στην Ελλάδα όλοι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου ο οποίος πρέπει να εφαρμόζεται. Όσον αφορά τις άλλες κατηγορίες, μπορεί να βρει απάντηση στις εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανούς που εργάζονται και ευημερούν στην Ελλάδα». Τι και που του τα έγραψαν, από το ένα θα μπήκαν και από το άλλο θα βγήκαν! Οι Σλαβομακεδόνες να τα βλέπουν με τι είδους «φρούτα» καλούνται να συνεννοηθούν…
http://www.defence-point.gr/news/?p=60429

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου