Τρίτη 13 Μαΐου 2014

«Να παρέμβει ο εισαγγελέας διαφθοράς για το θέμα των κουνουπιών»

Αναποτελεσματικότητα, αδράνεια και ανικανότητα καταλογίζει στην απερχόμενη διοίκηση της ΠΚΜ ο υποψήφιος περιφερειάρχης
13 Μαι 2014
Picture 0 for «Να παρέμβει ο εισαγγελέας διαφθοράς για το θέμα των κουνουπιών»
Στην καθυστέρηση υλοποίησης του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στην έντονη δυσοσμία σκανδάλου που καταγγέλλεται από πολίτες, αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμετέχω», Μάρκος Μπόλαρης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TV100.

«Η καθυστέρηση δεν οφείλεται μόνο στην αναποτελεσματικότητα, την αδράνεια και την ανικανότητα της απερχόμενης διοίκησης, αλλά και στο γεγονός ότι έχει κατατεθεί καταγγελία από επαγγελματίες του τόπου ότι η περιφέρεια πραγματοποίησε φωτογραφικό διαγωνισμό», τόνισε ο κ. Μπόλαρης.

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» υπογράμμισε ότι αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθεί ο εισαγγελέας διαφθοράς, καθώς ο διαγωνισμός καταγγέλθηκε ως φωτογραφικός και αφορά σε 1.300.000 ευρώ, σε μία τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο για την αγορά που χαρακτηρίζεται από πλήρη έλλειψη ρευστότητας.

«Το ζήτημα της καταπολέμησης των κουνουπιών έχει δύο διαστάσεις, αφενός ότι καθυστέρησε να υλοποιηθεί θέτοντας για άλλη μία χρονιά σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας και αφετέρου ότι η καταγγελία που κατατέθηκε αφορά στην κακή διαχείριση των χρημάτων. Χρειάζεται απάντηση από τη διοίκηση της περιφέρειας που απέρχεται και η οποία αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο, γιατί επιχειρεί να περάσει όλα αυτά τα ζητήματα "κάτω από το χαλί"», πρόσθεσε.
http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=178729&cat=10001

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου