Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Αισιόδοξος για λύση με το κέντρο του ΠΑΟΚ στη Θέρμη ο Μπόλαρης

«Το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στην Θέρμη, είναι σημαντική επένδυση για την ανάπτυξη της περιοχής», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης
09 Μαι 2014 
Picture 0 for Αισιόδοξος για λύση με το κέντρο του ΠΑΟΚ στη Θέρμη ο Μπόλαρης
Την αισιοδοξία του για θετική κατάληξη στο θέμα της επένδυσης που αφορά τη δημιουργία υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Θέρμη, εξέφρασε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης.
Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Συμμετέχω» τόνισε πως «μετά από διαρκείς παλινωδίες λόγω της γραφειοκρατίας αλλά και της απαράδεκτης στάσης της κεντρικής εξουσίας, φαίνεται επιτέλους πως το θέμα της δημιουργία προπονητικού κέντρου στην Θέρμη, ξεμπλοκάρει».
«Σήμερα αναμένετε να ψηφιστεί τροπολογία που θα επιτρέπει στους Δήμους την μακροχρόνια εκμίσθωση ακινήτων, μετά από πίεση που ασκήθηκε, τόσο από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και από τον κόσμο του ΠΑΟΚ», υπογράμμισε.
Παράλληλα, ο κ. Μπόλαρης σημείωσε ότι «εμείς είμαστε υπέρ αυτής της μεγάλης επένδυσης, η οποία είναι πολύ σημαντική τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής, όσο και για την στήριξη του αθλητισμού. Είναι υποχρέωση της Περιφέρειας, να πατάξει την γραφειοκρατία και να στηρίξει τέτοιες επενδύσεις. Όμως και σ’ αυτό το θέμα, η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας, ήταν απούσα. Όλο αυτό το διάστημα που οι τοπικοί φορείς και αθλητικοί σύλλογοι έδιναν μάχη για να προχωρήσει η επένδυση, ο κ. Τζιτζικώστας δεν πήρε θέση και παρέμενε κρυμμένος».
http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=178315

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου