Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Eπικίνδυνες μικροπολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την άρνηση του κ. Τζιτζικώστα να καταγγελθεί η έξαρση της Χρυσαυγίτικης Ναζιστικής βίας.

Ο Μάρκος Μπόλαρης καταγγέλλει τον Τζιτζικώστα


Την ώρα που ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί την κλιμάκωση της βίας από το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, με κορύφωση τη δολοφονία ενός αθώου πολίτη, του Παύλου Φύσσα, και ενώ γίνονταισυλλήψεις, εξετάζονται γενεσιουργές αιτίες, καταμερίζονται ευθύνες, γίνονται κινητοποιήσεις, όπως περιγράφει μέσω ανακοίνωσης της παράταξης ‘Μέτωπο Ανάπτυξης’ στην ανάρτησή του στο Facebook
ο πρώην υπουργός, «η διοίκηση της Περιφέρειας και η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου αρνούνται την πρόταση της Παράταξης ‘Μέτωπο Ανάπτυξης’ που υιοθετήθηκε από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης για τη συζήτηση του κατεπείγοντος θέματος και λήψη σχετικής απόφασης».


Η ίδια παράταξη καταγγέλλει την μετάθεση της συζήτησης με ‘προσχηματικό τρόπο’ όπως λέει στο μέλλον, «ίσως γιατί δεν θέλει να ταράξει εσωτερικές-ενδοπαραταξιακές ισορροπίες αλλά και να κλείσει διαύλους επικοινωνίας με τον ακροδεξιό χώρο», όπως σημειώνει. «Η αλήθεια και η αγωνία για τη Δημοκρατία υπέκυψαν σε επικίνδυνες σκοπιμότητες», λέει, σημειώνοντας όμως ότι η ιστορία γράφεται και χωρίς αυτούς…
Η αντιπαράθεση ξεκίνησε. Ποια αντιπαράθεση; Εκείνη των επόμενων περιφερειακών εκλογών, καθώς, όπως πληροφορείται ο Neo, ο Μάρκος Μπόλαρης θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως ανεξάρτητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου